Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ρελάνς πολλών εκατομμυρίων στο φινάλε;

Ρελάνς πολλών εκατομμυρίων στο φινάλε;

Η Liverpool ετοιμάζεται να κάνει το πιο δυναμικό μπάσιμο της ιστορίας της στο τέλος της μετεγγραφικής περιόδου, ξοδεύοντας ένα ποσό κοντά στα 200 εκατομμύρια λίρες, αν έρθουν οι πρώτοι στόχοι της ομάδας. Κάτι που σημαίνει πως η Liverpool θα ξοδέψει 250 εκατομμύρια συνολικά φέτος.

Και αυτό δεν είναι άλλοι από τους Thomas Lemar και Virgil Van Dijk, σύμφωνα με τον Dominic King της Daily Mail. Και αν τα νέα για τον Lemar είναι ήδη γνωστά, η αναφορά στον Van Dijk έρχεται μετά από καιρό. Οι σχέσεις του Ολλανδού με την ομάδα είναι άθλιες, και η Liverpool θα χρειαστεί να ξοδέψει παραπάνω από 70 εκατομμύρια λίρες για να έχει αρκετές πιθανότητες να τον αποκτήσει.

Όσο για τον Lemar, η πιθανότητα να δοθεί ο Origi ως αντάλλαγμα για τον Γάλλο εξτρέμ κερδίζει έδαφος, καθώς η Monaco αρνείται να χάσει κι άλλον βασικό παίκτη. Για τον Lemar ένα ποσό γύρω στα 75 εκατομμύρια λίρες θα ήταν πιθανό να αλλάξει την γνώμη των Μονεγάσκων. Ωστόσο, ο χρόνος πιέζει.

Σε περίπτωση αποτυχίας, η Liverpool θα στραφεί στον Oxlade-Chamberlain. Όμως είναι άξιο απορίας να δούμε πως θα αντιδράσει η Arsenal σε μία πρόταση της Liverpool. Βέβαια, εδώ υπάρχει ο παίκτης που φέρεται να προτιμάει ξεκάθαρα Liverpool. Ίδωμεν.

Επίσης, ο Keita θα κοστίσει 55 εκατομμύρια λίρες. Η Liverpool έδωσε 7 εκατομμύρια λίρες για να εξασφαλίσει την σύμφωνη γνώμη της Leipzig, ενώ θα καταβάλλει την ρήτρα την επόμενη χρονιά.

Ό,τι κι αν συμβεί, οι επόμενες μέρες θα είναι πολύ καυτές. Embrace yourselves. Deadline Day is coming.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com