Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έγινε πρόταση για Lemar

Έγινε πρόταση για Lemar

Στα δημοσιεύματα που ξεκίνησαν από το χθεσινό βράδυ και συνέχισαν να δημοσιεύονται σήμερα το πρωί, δεν υπήρξε διάψευση, επομένως ήρθε η ώρα της επιβεβαίωσης.

Τόσο ο James Pearce της ECHO, όσο και η Melissa Reddy της Goal, γράφουν για πρόταση της Liverpool για τον Γάλλο εξτρέμ. Η ECHO γράφει για 60 εκατομμύρια λίρες, ενώ η Melissa συμπληρώνει πως η μετεγγραφή με τα μπόνους μπορεί να φτάσει τα 70 εκατομμύρια λίρες.

Πάντως, το σημαντικό είναι πως και οι δύο τονίζουν το γεγονός ότι οι υποθέσεις Lemar και Coutinho δεν συνδέονται. Η Monaco είναι ολίγον διστακτική στο να χάσει άλλον έναν βασικό παίκτη της, μετά τους Bernardo Silva, Benjamin Mendy, Kylian Mbappe και Bakayoko, όμως η Liverpool ελπίζει πως θα κάμψει τις αντιστάσεις της ομάδας του Πριγκηπάτου. Ήδη η ομάδα δείχνει να σκέφτεται σοβαρά την πρόταση της Liverpool.

Επίσης, η ECHO αναφέρει – όπως πρώτοι σας γράψαμε – ότι ένα σημαντικό εμπόδιο είναι η κλήση του Lemar στην Εθνική Γαλλίας, διότι ο Deschamps έχει ξεκαθαρίσει πως δεν επιτρέπεται οι παίκτες του να ασχολούνται με μετεγγραφή όσο είναι στην Εθνική. Τέλος, η Melissa Reddy έκανε λόγο για πιθανή παραχώρηση Origi ως αντάλλαγμα, όμως με την επερχόμενη ανακοίνωση του Jovetic από την Monaco, το παραπάνω ενδεχόμενο παρουσιάζει μειωμένες πιθανότητες.

Εμείς στο liverpool.gr θα είμαστε εδώ για ό,τι άλλο προκύψει εντός της ημέρας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com