Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διαψεύδει για Origi ο Klopp

Διαψεύδει για Origi ο Klopp

Ο Γερμανός δηλώνει ότι ο Divock θα έχει και φέτος την ευκαιρία να δείξει τις ικανότητές του.

Ο Jurgen Klopp επιχείρησε να παίξει το ρόλο του πυροσβέστη στη φωτιά των φημών που θέλουν τον Βέλγο επιθετικό να ενδέχεται να αποχωρήσει μέχρι τις 31/8, οι οποίες εντάθηκαν μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης με τη Hoffenheim.

Παρουσία των Daniel Sturridge, Dom Solanke, με τον Roberto Firmino να αποτελεί την πρώτη επιλογή για τη θέση ‘9’, και με τη επάνοδο Danny Ings να πλησιάζει, υπάρχουν ισχυρισμοί ότι δεν υπάρχει πλέον χώρος για τον Origi. Ο προπονητής των Reds όμως δεν είναι της ίδιας γνώμης.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Δε μπορώ να διασφαλίσω ότι οι άνθρωποι θα είναι χαρούμενοι κάθε μέρα. Έχουμε την 31η του Αυγούστου ως διορία για να πάρουμε κάποιες αποφάσεις, αλλά στη θέση του επιθετικού δεν έχει υπάρξει αλλαγή μέχρι τώρα.»

«Ο Dom Solanke είναι ένας παίκτης για τον οποίο δεν αμφιβάλλω. Ο Divock Origi δε μου έχει δώσει κανένα λόγω να μην τον συμπεριλάβω στην ομάδα. Όμως οι κανόνες είναι κανόνες, και του έχω ήδη μιλήσει.»

Αποτέλεσμα εικόνας για klopp origi

«Ο Daniel Sturridge είχε την καλύτερη pre-season από τότε που ήρθα, είχε έναν μικρό τραυματισμό, επέστρεψε σχετικά σύντομα και είχε ένα ΟΚ παιχνίδι με την Crystal Palace.»

«Στον αγώνα με την Hoffenheim έπρεπε να επιλεγεί μία άλλη σύνθεση και αυτό λειτούργησε καλά. Όλοι οι παίκτες θα έχουν τις ευκαιρίες τους.»

«Για την επόμενη (μεθεπόμενη) εβδομάδα δεν έχω ιδέα, όμως αν δεν έχουμε απρόοπτα όλοι θα είναι διαθέσιμοι.»

«Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα τους βοηθήσω όλους να κάνουν το επόμενο βήμα στην ανάπτυξή τους. Όλα είναι στο χέρι των αγοριών, το θέμα δεν είναι να πω εγώ σε κάποιον ‘θα παίξεις στα επόμενα δέκα παιχνίδια.'»

«Οι παίκτες τραυματίζονται, έτσι πάει. Δε σκεφτόμαστε να δώσουμε κάποιον, και δεν είναι απίθανο με τον αριθμό αγώνων που μας περιμένει να έχουμε τραυματισμούς στο μέλλον, οπότε χρειάζεται να προετοιμαστούμε για αυτό.»

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com