Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Σε πολύ καλό δρόμο ο Ings!»

Klopp: «Σε πολύ καλό δρόμο ο Ings!»

ings

Ο Danny Ings έβγαλε ολόκληρο 90λεπτο στον προχθεσινοβραδινό αγώνα της Under-23, και ο Jurgen Klopp επαίνεσε τον Άγγλο επιθετικό για την επάνοδό του σε καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Ο Danny όπως γνωρίζουμε δεν ήταν από τους πιο τυχερούς παίκτες της ομάδας μας, καθώς έχει αποκομίσει δύο σοβαρότατους τραυματισμούς από το 2015, οπότε και ήρθε από τη Burnley.

Από τον Οκτώβρη του 2016 και ένα παιχνίδι του EFL Cup (Carabao Cup πλέον, ή League Cup όπως προφέρεται συνηθέστερα) με την Totenham στο Anfield δεν έχει αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα, όμως στο παιχνίδι της ομάδας του Neil Critchley με την Arsenal την Παρασκευή έδειξε ότι η υγεία του πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

«Όλα κυλούν φυσιολογικά για αυτόν στις προπονήσεις, και αυτά είναι τα πιο ευχάριστα νέα», είπε ο Klopp. «Είναι σε πολύ καλό δρόμο, το γόνατό του είναι σε τέλεια κατάσταση και αυτό είναι το σημαντικότερο φυσικά.»

Αποτέλεσμα εικόνας για danny ings

«Έλειψε για πολύ καιρό από την ομάδα, γι’ αυτό και τώρα χρειάζεται παιχνίδια, παιχνίδια, παιχνίδια.»

«Δεν έχει νόημα να βιαστούμε να τον φέρουμε πίσω (στην πρώτη ομάδα). Έχουμε άλλους τέσσερις επιθετικούς.»

Τα προβλήματα τραυματισμών του Ings έχουν σαν αποτέλεσμα οι μέχρι σήμερα εμφανίσεις του ως παίκτη της Liverpool να έχουν περιοριστεί στις 11.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com