Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Aldridge: «Η Liverpool πρέπει να δράσει γρήγορα»

Aldridge: «Η Liverpool πρέπει να δράσει γρήγορα»

Με άρθρο του στην Irish Independent, ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, John Aldridge έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το μετεγγραφικό παζάρι, εκφράζοντας την γνώμη πως η Liverpool πρέπει να φέρει τουλάχιστον δύο παίκτες ακόμα.

«Ειδάλλως δεν θα έχουμε κινηθεί καλά στο μετεγγραφικό παζάρι»

»Βλέπεις την Everton και ξέρει ότι έχει κάνει ένα καλό καλοκαίρι. Δεν μπορείς να πεις το ίδιο για την Liverpool» έγραψε ο Aldridge, κάτι το οποίο δεν απέχει από την πραγματικότητα· και σίγουρα δεν αρέσει σε κανέναν φίλο των Reds.

«Οι παίκτες που ήρθαν σίγουρα είναι καλοί. Όμως φέτος ο Klopp έχει άλλα έξι παιχνίδια στο Champions League· και είναι προφανές πως το υπάρχον ρόστερ δεν είναι επαρκές. Δεν λέμε να έρθουν μέτριοι παίκτες, απλά για να γεμίσει το ρόστερ, αλλά ποιοτικοί παίκτες. Όμως, ας είμαστε ρεαλιστές: Ποια ομάδα θα αφήσει τους καλύτερους της παίκτες στο τέλος της μετεγγραφικής περιόδου;»

»Οι φίλοι της Liverpool δεν θέλουν να απαντήσουν σε αυτό, γιατί το σενάριο όπου οι προτάσεις της Liverpool πέφτουν στο κενό και ο Klopp συνεχίζει μετά τους παίκτες που έχει, είναι υπαρκτό. Οι δηλώσεις του ότι είναι ικανοποιημένος από το υπάρχον ρόστερ ίσως ειπώθηκαν για τον παραπάνω λόγο» ανέφερε, ενώ στην συνέχεια μετέφερε τις ελπίδες του για την περίπτωση Van Dijk.

«Σε ένα ιδεατό σενάριο, η Liverpool θα μπορούσε να φέρει τον Virgil Van Dijk. Η απόκτηση του ετέρου Ολλανδού, Wesley Hoedt, ίσως να προετοιμάζει το έδαφος. Η Liverpool τα έκανε θάλασσα με την περίπτωσή του, όμως υπάρχει το γεγονός ότι ο παίκτης προκαλεί πολλά προβλήματα στην ομάδα του και πρέπει να απομακρυνθεί. Η περίπτωση Van Dijk είναι διαφορετική από του Coutinho· ο ένας έχει δείξει ξεκάθαρα ότι θέλει να φύγει, ενώ ο άλλος θέλει να πάει σε ένα τεράστιο κλαμπ όπως η Barcelona και όλοι καταλαβαίνουμε γιατί» 

»Αν ο Coutinho γυρίσει στην ομάδα με το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου, δεν νομίζω πως θα έχει κανείς πρόβλημα. Αλλά αναρωτιέμαι αν ισχύει το ίδιο με τον Van Dijk. Ο Van Dijk είναι στα μαχαίρια με τον εργοδότη του και αυτό δεν είναι υγιές. Μπορώ να φανταστώ μία αλλαγή κατάστασης τις επόμενες μέρες και τον παίκτη να φεύγει» έγραψε ο John Aldridge, κλείνοντας με το παρακάτω μήνυμα:

«Το αν η Southampton θα πουλήσει τον Van Dijk στην Liverpool, μετά από όλα όσα έγιναν, είναι άλλο θέμα. Η Liverpool οφείλει να κάνει μία πρόταση για να τεστάρει τα νερά. Επίσης, ξέρει πως χρειάζεται έναν κορυφαίο αμυντικό και έναν παίκτη στο κέντρο. Ηρθε η ώρα να σπάσει τα ταμεία και να κάνει αυτό που οφείλει· να φέρει μεγάλους παίκτες» 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com