Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αναπροσαρμογή ΤΩΡΑ!

Αναπροσαρμογή ΤΩΡΑ!

Ο Σενεγαλεζος άσσος της ομάδας μας αποτελεί το απόλυτο βαρόμετρο για τη Liverpool και τον πιο επικίνδυνο ποδοσφαιριστη για τις αντίπαλες άμυνες.

Ήδη στην πρώτη του σεζόν με την κόκκινη φανέλα διέπρεψε με τα goals, τις assists και τη γενικότερη απόδοσή του. Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε ότι η ομάδα κατέρρευσε όταν ο Σενεγαλεζος έφυγε για το Copa Africa. «Το μεγαλύτερο μας επίτευγμα πέρυσι δεν ήταν ότι βγήκαμε τέταρτοι αλλά που τα καταφέραμε μη έχοντας τον Mane για κάποιους μήνες» η ατάκα του Klopp μετά το παιχνίδι με την Crystal Palace που αντανακλά τη σημασία του Σενεγαλέζου για τη Liverpool.

Παρότι έμεινε για μεγάλο μέρος του 2017 εκτός ως τραυματίας, όχι μόνο επανήλθε, αλλά ήδη κάνει τη μία εντυπωσιακή εμφάνιση μετά την άλλη και ίσως θα ήταν δίκαιο να πούμε ότι 3-4 χρόνια μετά την εποχή Suarez-Gerrard, η Liverpool ξαναβρίσκει έναν παίκτη παγκοσμίου επιπέδου στο πρόσωπο του Sadio Mane.

Θεωρούμε λοιπόν ότι το συντομότερο δυνατόν η διοίκηση θα πρέπει να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο επέκτασης και κυρίως αναπροσαρμογής του συμβολαίου του. Να υπενθυμίσουμε ότι το συμβόλαιο του Mane λήγει το 2021 και οι απολαβές του είναι στις 90 χιλιάδες Λίρες την εβδομάδα. Αν σκεφτούμε ότι ο Coutinho αμοιβεται με 150 χιλιάδες Λίρες, τότε καταλαβαίνουμε ότι τα πράγματα πρέπει να μπουν στη θέση τους πριν να είναι πολύ αργά. Αν ο Σενεγαλεζος συνεχίσει με τέτοιες εμφανίσεις, είναι σχεδόν σίγουρο ότι το επόμενο καλοκαίρι θα τον διεκδικήσουν οι μεγαλύτεροι Ευρωπαϊκοι σύλλογοι.

Εμείς ως liverpool.gr θεωρούμε ότι η Liverpool σιγά-σιγά δυναμώνει και αν συνεχίσει να πραγματοποιεί εμφανίσεις σαν τη χθεσινή, διεκδικήσει και γιατί όχι κερδίσει κάποιον τίτλο, ενώ ταυτόχρονα παύει να είναι Selling Club (υπόθεση Coutinho) τότε μπορεί να ξαναγίνει ελκυστική σε παίκτες με μεγάλες φιλοδοξίες. Και ένας από αυτούς είναι σίγουρα ο Sadio Mane. Ας προστατέψουμε λοιπόν το περιουσιακά μας στοιχείο όσο το δυνατόν συντομότερα!

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com