Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η συνέντευξη τύπου του Klopp ενόψει Hoffenheim

Η συνέντευξη τύπου του Klopp ενόψει Hoffenheim

Τον Jurgen Klopp συνόδευσε εκ μέρους των παικτών ο Joel Matip που μίλησε πρώτος :

-Αναφορικά με τη Hoffenheim : « Είναι σημαντικό παιχνίδι. Δουλέψαμε όλη την περυσινή σεζόν για να έχουμε αυτή τη δυνατότητα. Είναι μεγάλη ευκαιρία.»

-Αναφορικά με το πρώτο ματς : « Έπαιξαν καλά στο πρώτο ματς. Είχαν κάποιες ευκαιρίες και πρέπει να τους σταματήσουμε. Για μένα ως αμυντικό είναι το πιο σημαντικό. Πρέπει να μην τους αφήσουμε να επιτεθούν άμεσα και να μην έχουν τέτοιες ευκαιρίες.»

-Αναφορικά με τον Coutinho : « Έχουμε παίκτες που λείπουν λόγω τραυματισμού και άλλων λόγων. Έχουμε όμως πολλή ποιότητα και δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Είμαι πεπεισμένους για όλους όσους παίξουν αύριο.»

-Αναφορικά με την πρώτη του ευρωπαική νύχτα στο Anfield : «Η Liverpool  έχει μεγάλη παράδοση σε αυτές τις νύχτες καια ανυπομονώ. Θα είναι ιδιαίτερη νύχτα και είμαι χαρούμενος για αυτή την ευκαιρία.»

-Αναφορικά με το γκολ της Hoffenheim : «Όταν σκοράρει ο αντίπαλος ως αμυντικός είμαι από τους πρώτους που δεν είμαι χαρούμενος. Επειδή συμβαίνουν λάθη, το σημαντικό είναι να μάθεις από αυτά.»

-Αναφορικά με το τι χρειάζεται αύριο : « Έχουμε αυτοπεποίθηση αλλά από μόνη της δεν βοηθά. Πρέπει να παλέψουμε πολύ ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε κάτι θετικό. Αλλά ασφαλώς το τελευταίο παιχνίδι μας έδωσε αυτοπεποίθηση.»

-Αναφορικά με την προσέγγιση της Liverpool : «Θα ξεκινήσουμε σαν να είναι το συνολικό σκορ 0-0. Θέλουμε να παίξουμε όπως πάντα. Δεν θέλουμε να αλλάξουμε εξαιτίας του πρώτου αγώνα αλλά όλοι ξέρουν το αποτέλεσμα.»

Μετά ήρθε η σειρά του Jurgen Klopp να μιλήσει στους εκπροσώπους του τύπου :

-Αναφορικά με τον Coutinho : « Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει διότι εκτός από το πρόβλημα στην πλάτη του είναι και άρρωστος τώρα. Δεν ήταν σοβαρό. Δεν έχει προπονηθεί για πολύ καιρό. Δεν ξέρω πότε θα γυρίσει. Πρέπει να το δούμε. Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. Δεν θα σχολιάσω τι είπε ή έγραψε ο καθένας αλλά 100% δεν έχει αλλάξει κάτι. Τα αγγλικά μου δεν είναι τόσο καλά ώστε να δώσω διαφορετικές απαντήσεις στην ίδια ερώτηση.»

-Αναφορικά με τη ρεβάνς στο Anfield : « Τώρα όλοι ξέρουν για την ποιότητα της Hoffenheim. Νομίζω πολλοί ξαφνιάστηκαν από την ποιότητα που είδαν. Για μένα είναι απλώς το ημίχρονο και στο ημίχρονο πρέπει να προσαρμόσεις τα πράγματα στη σωστή κατεύθυνση. Το πρώτο παιχνίδι ήταν καλό αλλά το δεύτερο πρέπει να είναι καλύτερο. Όλοι ξέρουμε πως το Anfield είναι κύριος παράγοντας. Είναι πολύ ιδιαίτερο μέρος αλλά τίποτα δεν συμβαίνει από μόνο του και πρέπει να αποδώσουμε. Ξέρουμε ότι η ατμόσφαιρα μπορεί και θα σε βοηθήσει και ελπίζω να είναι όλοι έτοιμοι. Έχουμε ποδοσφαιρικό κοινό και ξέρουν πως να πολεμήσουν.»

-Αναφορικά με την κριτική του Demirbay για τη Liverpool : «Δεν είναι ice skating να σε κρίνει ο κόσμος για την ομορφιά. Στόχος είναι οι νίκες. Υπάρχουν παιχνίδια που η καλύτερη ομάδα έχασε.»

-Αναφορικά με τις καλές του σχέσεις με τον Coutinho : « Βεβαίως. Γιατί ρωτάτε;  Βεβαίως. Ναι. Πράγματι, Απολύτως. 100%.»

-Αναφορικά με τι σέβεται πιο πολύ για τη Hoffenheim : « Είναι σεβασμός για τις ικανότητες της ομάδας. Το επόμενο βήμα είναι να τους εμποδίσουμε να πατήσουν σε αυτές τις δυνατότητες. Έχουν πολύ ξεκάθαρο πλάνο και σέβομαι απόλυτα τι έχει καταφέρει ο Julian και η ομάδα του. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι στο πως πασάρουν τη μπάλα και δημιουργούν μικρά διαστήματα. Έχουν επαρκείς καλούς παίκτες και αυτό δημιουργεί δουλειά για εμάς.»

-Αναφορικά με το αν οι παίκτες του δοκίμασαν πέναλτι : « Δεν τους βάζω να βαρέσουν πέναλτι. Τους επιτρέπω να το κάνουν αν τους ευχαριστεί μετά την προπόνηση. Υπάρχει πιθανότητα παρότι δεν είναι το καλύτερο σενάριο για εμάς αλλά εάν πάει στα πέναλτι θα προσπαθήσουμε διότι θέλουμε να περάσουμε.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com