Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Αβέβαιο ακόμα το μέλλον του Kent

Αβέβαιο ακόμα το μέλλον του Kent

Ο Jurgen Klopp πρέπει να πάρει σύντομα μία απόφαση για το μέλλον του Ryan Kent το οποίο είναι ακόμα αβέβαιο.

Σενάρια έδειχναν πως ο 20χρονος εξτρέμ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γερμανία ως δανεικός, αλλά τίποτα δεν είναι ακόμα επίσημο.Οι Reds έχουν δεχθεί πολλές προτάσεις για τον Kent, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε και το συμβόλαιο του με την Liverpool μετά τα πολύ καλά δείγματα που έδειξε στην προετοιμασία.

Ο Klopp έχει πίστη για το ταλέντο του νεαρού Άγγλου.Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που ο Kent παραχωρείτε μόνο ως δανεικός.

Πολλές ομάδες από την Championship θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους αλλά όπως όλα δείχνουν θα δοθεί σε ομάδα της Bundesliga.Το Hannover 96 ετοιμάζεται να κάνει πρόταση στην Liverpool και η μεταγραφή του  να βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο.

Ο Kent είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter την φράση ‘Ich kann nicht warten’, η οποία σημαίνει δεν μπορώ να περιμένω.Μετά από λίγα λεπτά η δημοσίευση διαγράφηκε.

Στη διοίκηση της Liverpool πάντως, θεωρούν πως η καλύτερη κίνηση, θα’ναι να δοθεί δανεικός ο 20χρονος Άγγλος για να μπορέσει να πάρει περισσότερα παιχνίδια και να γυρίσει στο Anfield ακόμα πιο βελτιωμένος.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com