Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Barca παραδέχεται την ήττα της!

Η Barca παραδέχεται την ήττα της!

Επιτέλους! Η καταλανική ομάδα παρέδωσε τα όπλα στην υπόθεση του Philippe Coutinho, αποδεχόμενη επιτέλους αυτό που η ομάδα μας λέει τόσο καιρό: Ότι ο παίκτης δεν πωλείται!

Τρεις προτάσεις έπρεπε να πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων για να καταλάβει η διοίκηση της Barcelona ότι ο αντικαταστάτης του Neymar δεν είναι ο συμπατριώτης και φίλος του.

Η διοίκηση της ομάδας μας φαίνεται ότι είχε μπερδευτεί από τη δομή του τελευταίου προτεινόμενου deal από μεριάς Barcelona, καθώς η συμφωνία αυτή περιελάμβανε διάφορα μη ρεαλιστικά μπόνους, και μαζί με αυτά το τελικό ποσό που προσφέρθηκε έφτανε στα 118 εκατομμύρια λίρες.

Η FSG είχε ανακοινώσει νωρίτερα μέσα στο μήνα ότι δεν υπάρχουν προσφορές για τον παίκτη που θα ληφθούν σοβαρά υπ’όψιν.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, πλέον το μεγάλο στοίχημα για τον Klopp είναι το πώς θα επανεντάξει τον Coutinho στην ομάδα, και ταυτόχρονα ο παίκτης να φανεί πρόθυμος να τη βοηθήσει, και να μη δει τον φετινό του ρόλο ως μία αγγαρεία.

Όλα μέχρι στιγμής δείχνουν ότι κάτι τέτοιο δε θα συμβεί πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Αποτέλεσμα εικόνας για coutinho barcelona

Όπως γράφει και η Echo, η απουσία του «Φίλιππου» συμπίπτει με την face-to-face ανακοίνωση που του έκανε ο πρόεδρος της FSG, Mike Gordon στη Γερμανία, ότι δηλαδή δεν πρόκειται να πουληθεί.

Ενδεχομένως και υπό την πίεση του διλήμματος ‘τώρα ή ποτέ’ από πλευράς των Καταλανών, ο Coutinho κατέθεσε το περίφημο αίτημα μετεγγραφής και δήλωσε ότι δε θέλει να  αγωνιστεί ξανά για την ομάδα.

Εν τέλει το μόνο που κατάφερε ο Phil ήταν να δημιουργήσει δυσαρέσκεια και αγωνία στους οπαδούς, και αναταραχή μία μέρα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.

Το σίγουρο είναι ότι εν όψει Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Βραζιλιάνος δεν έχει πάρα πολλά περιθώρια να αρνηθεί να αγωνιστεί για τη Liverpool τη φετινή σεζόν.

Εδώ θα «κόλλαγε» να σας υπενθυμίσουμε την προ τετραετίας περίπτωση του Luis Suarez, ο οποίος κατά την παραμονή της ομάδας στην Αυστραλία για την προετοιμασία, δήλωσε ξεκάθαρα την επιθυμία του να αποχωρήσει, και εν τέλει έμεινε και αναδείχτηκε κορυφαίος παίκτης της σεζόν.

Παρ’όλα αυτά, εμείς ως liverpool.gr όσο δε δηλώνει δημόσια ο Klopp ή η διοίκηση ότι ο Coutinho επιστρέφει ενεργά στην ομάδα, θα κρατάμε μια πολύ μικρή επιφύλαξη. Όλα αυτά ως την πρώτη Σεπτεμβρίου που θα έχει λήξει η περίοδος των μετεγγραφών.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com