Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Gerrard: «Πολύ παθητική χωρίς την μπάλα η Arsenal»

Gerrard: «Πολύ παθητική χωρίς την μπάλα η Arsenal»

Ο Gerrard σχολιάζει την Arsenal

Η ήττα με 1-0 στο Britannia Stadium αφήνει τους «Gunners» με μια νίκη και μια ήττα στα πρώτα δύο παιχνίδια της φετινής Premier League.

Η Arsenal δέχτηκε την κριτική του Steven Gerrard μετά την ήττα των Λονδρέζων απέναντι στην Stoke City.

Έχοντας ξεκινήσει με νίκη τη φετινή Premier League απέναντι στη Leicester City με σκορ 4-3, η ομάδα του Arsene Wenger δεν έδειξαν την ίδια μαχητικότητα καθώς ο Jese Rodriguez ήταν αυτός που έκρινε το παιχνίδι στο Britannia Stadium.

Με ποσοστό κατοχής της μπάλας που ανέρχεται στο εντυπωσιακό 77,3% που είναι και το μεγαλύτερο από την αήττητη σεζόν 2003-2004, δεν ήταν αρκετό για να επιβληθεί η Λονδρέζικη ομάδα επί της Stoke City.

Ο εμβληματικός αρχηγός της Liverpool, Steven Gerrard, η Arsenal ήταν ανεπαρκής όσο δεν διατηρούσε την κατοχή και αυτό ήταν που έκρινε το παιχνίδι εναντίον της ομάδας του Arsene Wenger.

Ο πρώην Άγγλος διεθνής τοποθετήθηκε στο BT Sport, λέγοντας «για να είσαι κορυφαία και ανταγωνιστική ομάδα στην Premier League, πρέπει να είσαι καλός στην κατοχή της μπάλας και η Arsenal είναι εξαιρετική σε αυτό τον τομέα. Για να μπορέσεις να βρεθείς στην κορυφή, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός όσο δεν διατηρείς την κατοχή, πρέπει να είσαι καλός και όταν παίζεις κόντρα σε αυτήν, ένα σημείο στο οποίο η Arsenal έχει πρόβλημα».

Ο Gerrard σε μια από τις πολλές αναμετρήσεις με την Arsenal
Ο Gerrard σε μια από τις πολλές αναμετρήσεις με την Arsenal

Στη συνέχεια τόνισε πως «πίστευα ότι η απόδοση αυτή ήταν η γνωστή απόδοση της Arsenal. Εκπληκτική κατοχή, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά όταν ήταν σε παθητικό ρόλο, δεν φάνηκαν αρκετά καλοί».

Αναλύοντας περισσότερο την ήττα της Arsenal, ο Gerrard τόνισε πως «ο Arsene Wenger έχει πολύ ταλέντο στην ομάδα του, πολλούς τεχνίτες και χαρισματικούς ποδοσφαιριστές στην αρχική 11άδα, χρειάζεται μερικούς ποδοσφαιριστές πιο σκληρούς και δυναμικούς, διαφορετικά θα έχει μια ομάδα με ανούσια κατοχή η οποία θα φέρνει αποτελέσματα σαν το σημερινό».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com