Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Mane: «Η αποφασιστικότητα έδωσε τη νίκη απέναντι στην Crystal Palace»

Mane: «Η αποφασιστικότητα έδωσε τη νίκη απέναντι στην Crystal Palace»

Ο Sadio Mane τοποθετήθηκε για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Premier League απέναντι στην Crystal Palace και προσδιόρισε ως «σημείο κλειδί» της επικράτησης, την αποφασιστικότητα που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο αυτός και οι συμπαίκτες του.

Οι Reds δεν ανταμείφθηκαν κατά τα πρώτα 70 λεπτά της αναμέτρησης, έχοντας αρκετές προσπάθειες για να ανοίξουν το σκορ.

Ο Mane βρήκε την τρόπο να διασπάσει την άμυνα των Eagles και εκμεταλλεύτηκε πλήρως μια αναπήδηση της μπάλας και σε συνδυασμό με την αδράνεια στο κέντρο της άμυνας της Crystal Palac, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Wayne Hennessey.

O Sadio Mane ανοίγει το σκορ
O Sadio Mane ανοίγει το σκορ

Ο Sadio Mane δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου «ήταν μια δύσκολη προσπάθεια, το περιμέναμε αυτό» και συνέχισε «προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούσαμε μπροστά στο κοινό μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς, πάντα είναι σημαντικό να προσπαθείς μέχρι το τέλος. Αυτό κάναμε και τελικά δικαιωθήκαμε.

Η επίδοση του Sadio Mane και το τέρμα που πέτυχε, έφεραν το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στη φετινή Premier League. Ο Σενεγαλέζος ήταν εξίσου εξαιρετικός και στο 3-3 της πρεμιέρας απέναντι στην Watford.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που σκοράρω για την ομάδα μου. Το πιο σημαντικό είναι πως πήραμε τους τρεις βαθμούς σήμερα».

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com