Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Πρώτη νίκη για τον Coach Stevie!

Πρώτη νίκη για τον Coach Stevie!

tagseth u18

Την πρώτη του νίκη σε επίσημο αγώνα πανηγύρισε ως προπονητής της U18 o Steven Gerrard! Οι μικροί Reds κέρδισαν σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι την Blackburn με 3-2, στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος!

«Έσπασε το ρόδι» ο κόουτς Stevie

Η ομάδα του Gerrard προηγήθηκε με 1-0 στο 38ο λεπτό με το πρώτο γκολ του καλοκαιρινού αποκτήματος εκ… Σκανδιναβίας, του Edvard Tagseth, για να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 49ο λεπτό με τον Liam Coyle. 6 λεπτά αργότερα, η Blackburn μείωσε με τον Butterworth, όμως στο 66ο λεπτό, ο Tagseth από εκτελεστής έγινε δημιουργός, καθώς βρήκε τον Glen McAuley, με τον ταλαντούχο παίκτη της U18 να διαμορφώνει το 3-1! Η Blackburn έδωσε ξανά σασπένς στο παιχνίδι στο 77ο λεπτό, μιας και ο Lynch μείωσε σε 3-2, όμως στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε τίποτα και έτσι η ομάδα του Steven Gerrard πήρε το πρώτο της τρίποντο για φέτος!

 

Μετά από 2 αγωνιστικές οι Reds παραμένουν αήττητοι, έχοντας συγκεντρώσει 4 βαθμούς. Για τους Rovers αυτή ήταν η πρώτη τους ήττα, καθώς στην πρώτη αγωνιστική είχαν κερδίσει τη Middlesbrough με 2-0.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com