Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αγχωτικό πρώτο τρίποντο!

Αγχωτικό πρώτο τρίποντο!

Σε ένα παιχνίδι που δεν θυμάται πολύ την απόδοση της, η Liverpool επιβλήθηκε δύσκολα με 1-0 της Palace στο Anfield και πήρε το πρώτο τρίποντο της χρονιάς στο πρωτάθλημα.  Λυτρωτής για την ομάδα μας ο Sadio Mane στο τελευταίο 20′. Με 5 αλλαγές από το παιχνίδι με τη Hoffenheim οι «Κόκκινοι» είδαν τον Daniel Sturridge να αγωνίζεται 20′. Το ματς:

Α Ημίχρονο :

Ένα ημίχρονο χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό και φάσεις ήταν το πρώτο ημίχρονο στο Anfield. Η Liverpool δεν μπόρεσε να δώσει ρυθμό στο παιχνίδι και ήρθε αντιμέτωπη με το 3-5-2 της Crystal Palace που είχε πολύ κοντά τα 3 της κεντρικά χαφ. Ό,τι καλό δημιουργήθηκε, δημιουργήθηκε από την πλευρά του Robertson που ήταν ο καλύτερος της ομάδας μας στο πρώτο ημίχρονο και με συνεχόμενα καλά overlap και σέντρες ξυράφι δημιούργησε όσα είχε να δείξει στα πρώτα 45′. Ο Matip αστόχησε από πλεονεκτική θέση σε κεφαλιά και o Milner σούταρε λίγο αργότερα πάνω στο Hennessey. Το παιχνίδι κυλούσε στο μισό γήπεδο αλλά χωρίς κατάσταση πολιορκίας. Ο Firmino στο 40′ σούταρε Εκτός περιοχής για να αποκρούσει ο Hennessey και στην κόντρα επίθεση ο Puncheon σούταρε αριστερά μέσα από την περιοχή για να αποκρούσει ο Mignolet στη μοναδική φάση της Palace στο πρώτο μέρος.

Β Ημίχρονο :

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τη Liverpool να μπαίνει με μεγαλύτερη διάθεση να πιέσει. Η Palace έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί με τον Benteke στη μεγαλύτερη φάση του αγώνα και μοναδική των φιλοξενούμενων αλλά πλάσαρε άουτ. Ο Henderson απείλησε με σουτ εκτός περιοχής που απέκρουσε χαμηλά ο Hennesey προτού ο Wijnaldum μέσα από την περιοχή ολιγωρήσει από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή σουτάροντας πάνω στα σώματα. Ο Ολλανδός στο 70′ αντικαταστάθηκε από τον Solanke και με την εισαγωγή και του Salah στο ματς η Liverpool γύρισε σε 4-2-3-1 και στο 73′ ο Mane εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία του Milivojevic και πλάσαρε τον Hennesey για το 1-0. Η Liverpool ένιωσε πιο άνετα, έχασε δυο ευκαιρίες με τον Solanke να πλασάρει στον Hennessey και τον Ουαλό τερματοφύλακα να αποκρούει εντυπωσιακά και τις προσπάθειες των Robertson και του Salah. Η Liverpool κράτησε το τρίποντο, ξόρκισε το δαίμονα Palace και περιμένει τη Hoffenheim στον επαναληπτικό της Τετάρτης.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com