Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «H ομάδα είναι πλήρης, αλλά….»

Klopp: «H ομάδα είναι πλήρης, αλλά….»

Μπορεί φέτος η Liverpool να έχει κάνει μόλις 3 μετεγγραφές ωστόσο ο προπονητής της ομάδας Jurgen Klopp είναι πολύ πιστός και αισιόδοξος για το υπάρχον ρόστερ.

Με δηλώσεις του εξήγησε πως η ομάδα είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις, αλλά αυτό που δεν μπορεί να προβλέψει είναι οι τραυματισμοί.

«Ναι, είμαστε πλήρεις, αλλά αν έχουμε τραυματισμούς τότε όχι, δεν είμαστε!» 

Ήταν χαρακτηριστικά η ατάκα του Γερμανού που εξήγησε λέγοντας

 

«Σίγουρα όλες οι ομάδες έχουν τραυματισμούς, και για μας αυτή η περίοδος είναι δύσκολη. Χωρίς τον Lallana και τον Coutinho στην επίθεση δεν θα είναι καθόλου cool ωστόσο έχουμε παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό τους, ακόμα και ο Sturridge αυτή τη στιγμή είναι έτοιμος να προσφέρει. Από την άλλη η κατάσταση του Clyne είναι περίεργη. Δεν είναι ότι είναι τόσο σοβαρός ο τραυματισμός του, αλλά έχασε το μεγαλύτερο κομμάτι της προετοιμασίας.

Ο James (Milner) επέστρεψε να προσφέρει στο κέντρο και ο Grujic είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτός έτοιμος να προσφέρει, αλλά αν έχεις τραυματισμούς, είναι αλλιώς.

 

ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε και στις στημένες φάσεις που πονάνε την Liverpool

«Eπιθετικά στα στημένα είμαστε πολύ καλοί. Αμυντικά έχουμε κάποια προβλήματα αλλά το μόνο που μπορώ να απαντήσω είναι πως δουλεύουμε σε αυτό. 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com