Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανάγκη για πωλήσεις στη Southampton ;

Ανάγκη για πωλήσεις στη Southampton ;

Η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην Soton δεν φαίνεται να είναι τόσο ρόδινη, καθώς οι δυσκολίες αρχίζουν από νωρίς για τους Αγίους. Η πραγματικότητα είναι πως η εξαγορά του 80% των μετοχών της Southampton από τον Jisheng Gao κόστισε 210 εκατομμύρια λίρες. Όμως, αυτά τα λεφτά δεν ήρθαν ουρανοκατέβατα.

Η εξαγορά προήλθε από σύναψη δανείου με τράπεζα και συμμετοχή τρίτων. Αυτό σημαίνει πως στην παρούσα φάση, έξτρα ρευστό δεν υπάρχει στην Southampton. Και ο Mauricio Pellegrino έλαβε το μήνυμα από τους νέους ιδιοκτήτες. Έτσι, ο προπονητής της Southampton θα πρέπει να εξοικονομήσει πόρους, αν θέλει να ενισχυθεί η ομάδα του.

Κάπου εδώ, έρχεται η εύλογη απορία: «Με τον Van Dijk τι γίνεται;». Η Soton χρειάζεται να πουλήσει για να εξασφαλίσει ρευστό για μετεγγραφές, και ο Van Dijk έχει καταθέσει εδώ και μέρες αίτημα μετεγγραφής. Το αμέσως επόμενο ερώτημα είναι «Κατά πόσο έχεις πρόθεση να κρατήσεις έναν παίκτη που δεν θέλει να αγωνιστεί στην ομάδα σου, όταν έχεις έλλειψη ρευστότητας;»

Ο Mauricio Pellegrino καλείται να απαντήσει στα περαιτέρω ερωτήματα· και ίσως να υπάρξει χώρος για να επανέλθει η Liverpool στο παιχνίδι της μετεγγραφής Van Dijk.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com