Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Suarez: «Ο Coutinho δεν είναι η λύση»

Suarez: «Ο Coutinho δεν είναι η λύση»

Πριν ξεκινήσω να γράφω, να πούμε μία αλήθεια (με όλη την συμπάθεια στην Barcelona): Η Barcelona περνάει κρίση· αγωνιστική και εξωαγωνιστική. Η ομάδα προέρχεται από δύο απανωτές ήττες από την Real Madrid για το Super Cup Ισπανίας, ο Neymar αποχώρησε και η ομάδα της Καταλονίας έχει πολλά κενά στο ρόστερ τα οποία πρέπει να καλυφθούν άμεσα. Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει και μία διοίκηση η οποία δεν εμπνέει ούτε τον πιο ευκολόπιστο φίλο της Barcelona.

Αλλά αυτή την στιγμή, προέχει το αγωνιστικό θέμα για την Barcelona. Στο ίδιο μήκος κύματος κυμαίνονται και οι δηλώσεις Suarez, σχετικά με τους υποψήφιους στόχους της Barcelona. Ο ερχομός των Dembele και Coutinho δεν είναι η λύση, όπως λέει χαρακτηριστικά ο πρώην άσος των Reds.

«Μετεγγραφές όπως ο Dembele και ο Coutinho δεν είναι η λύση. H Barca πρέπει να είναι ενωμένη για να βγει από αυτό (σ.σ την κρίση μετά από τις ήττες από την Real), ακόμα κι αν υπάρχουν νέοι παίκτες ή όχι» ήταν τα λόγια του Luis, μιλώντας στην Carussel Deportivo.

Κι έχει δίκιο, εδώ που τα λέμε. Εν αντιθέσει με τα λόγια του τεχνικού διευθυντή της Barcelona, ο οποίος προσπαθεί να καλύψει τα σπασμένα της ήττας. Η υπόθεση Coutinho δεν θα είναι η λύση για την Barcelona· και δεν θα είναι καθόλου εύκολη.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com