Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kelly: «Το Anfield έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!»

Kelly: «Το Anfield έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!»

Συνέντευξη στον Sam Williams του liverpoolfc.com έδωσε ο πρώην αμυντικός της Liverpool και νυν της Crystal Palace, Martin Kelly.

Ο γεννημένος στο Whiston του Merseyside, ο Kelly εντάχθηκε στο δυναμικό των «Reds» σε ηλικία 7 ετών, κατέγραψε 62 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την πρώτη ομάδα, πριν αποχωρήσει τον Αύγουστο του 2014 για τoυς «Eagles» για το ποσό των £2εκ.

«Το Anfield εξακολουθεί να μου προκαλεί περίεργα συναισθήματα όταν πηγαίνω εκεί. Ήμουν 7 χρονών όταν ήρθα στη Liverpool και όνειρό μου ήταν να παίξω στην πρώτη ομάδα. Ακόμη έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!».

«Ειδικά τώρα με την καινούργια κερκίδα, η ατμόσφαιρα θα είναι ακόμα πιο καυτή. Οι οπαδοί της Liverpool είναι από τους καλύτερους της χώρας, όπως και αυτοί της Palace. Μοιράζονται το ίδιο πάθος για τις ομάδες τους».

Το απόγευμα του Σαββάτου θα είναι η τέταρτη φορά την οποία θα επισκεφτεί το Anfield ως αντίπαλος. Στις προηγούμενες επισκέψεις του, η Palace κατάφερε να φύγει νικήτρια και τις τρεις φορές, για κάτι που ο 27χρονος δηλώνει περήφανος.

«Την πρώτη φορά ήταν πολύ περίεργα, όμως τώρα είναι η τέταρτη φορά που θα βρεθώ εκεί ως αντίπαλος και πλέον το έχω συνηθίσει».

«Πιστεύω πως οι προηγούμενοι αγώνες ήταν καλοί για τους ουδέτερους ποδοσφαιρόφιλους, όχι όμως και για τους οπαδούς της Liverpool!»

«Συνηθίζουμε να κερδίζουμε πόντους από τις μεγάλες ομάδες. Στους αγώνες με την Liverpool είχαμε ένα συγκεκριμένο πλάνο το οποίο δούλεψε. Τους δώσαμε την κατοχή και χώρους και χρησιμοποιήσαμε την ταχύτητά μας στις αντεπιθέσεις».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com