Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σημαντικό, για λόγους ασφαλείας!

Σημαντικό, για λόγους ασφαλείας!

Αρχής γενομένης με την επίσκεψη της Crystal Palace στο Anfield το προσεχές Σάββατο, οι φίλοι της Liverpool που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα καθώς και τους επόμενους εντός έδρας αγώνες της ομάδας θα πρέπει να έχουν κατά νου την εξής σημαντική πληροφορία.

Θα πρέπει να καταφθάνουν στο Anfield, τουλάχιστον 45 λεπτά νωρίτερα από την έναρξη των αγώνων.
Η αιτία είναι τα αυξημένα μέτρα ασφάλειας και οι έλεγχοι που θα πραγματοποιούνται στο Anfield.
Ανιχνευτές μετάλλων αλλά και σωματικές έρευνες θα προηγούνται κατά την είσοδο, συνεπώς η Liverpool ζήτησε μέσω του Tony Barrett, την κατανόηση των φιλάθλων που θα παρακολουθήσουν κατ’ αρχήν τον αγώνα με την Crystal Palace σ’ ένα Anfield στο οποίο το Σάββατο δεν θα πέφτει ούτε καρφίτσα.
Παρακαλούνται επίσης οι φίλοι της ομάδας να αποφύγουν να φέρουν τσάντες μαζί τους.

«Προφανώς οι οπαδοί της ομάδας έχουν τις δικές τους ρουτίνες πριν τους αγώνες καθώς και τα δικά τους ‘τελετουργικά’ και ως ομάδα δεν θα θέλαμε να επέμβουμε σε αυτά. Το μόνο που θα τους ζητήσουμε είναι να έρθουν πιο νωρίς στο Anfield.» δήλωσε ο Barrett.

«Ιδανικά αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να φθάσουν στο γήπεδο τουλάχιστον 45 λεπτά νωρίτερα ώστε να τους δοθεί ικανοποιητικός χρόνος για να φθάσουν στα καθίσματα τους νωρίτερα και να απολαύσουν στο Anfield ,την ατμόσφαιρα για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της σαιζόν.«

«Όπως πάντα θα υπάρχουν έλεγχοι κατά την είσοδο και θα συμβουλεύαμε τους οπαδούς να μην φέρουν μαζί τους μεγάλες τσάντες, γιατί δεν θα επιτραπεί η είσοδος τους στο γήπεδο.» συνέχισε. «Οποιοσδήποτε κουβαλά μαζί του μια μικρή προσωπική τσάντα, σάκο, θα πρέπει να περιμένει αυτός να ερευνηθεί κατά την είσοδο

«Τα μέτρα ασφαλείας που παίρνουμε είναι προς το όφελος όλων αυτών που θα παρακολουθήσουν αγώνες εντός έδρας, οπότε θα ζητούσαμε από τους οπαδούς να είναι υπομονετικοί κατά την διάρκεια αυτών.» είπε.

Οι Fan Zones, στην Paisley Square και στον Anfield Road θα είναι ανοικτές για 4 ώρες πριν το εναρκτήριο λάκτισμα.

Οι οπαδοί ενθαρρύνονται επίσης να χρησιμοποιήσουν τα δημόσια μέσα μεταφοράς για την αποφυγή μποτιλιαρίσματος γύρω από το Anfield. To No 917 λεωφορείο θα εκτελεί διαδρομές από το κέντρο του Liverpool ως το Anfield κάθε 10 λεπτά, ενώ για οργανωμένα group φιλάθλων θα υπάρχουν μειωμένες τιμές.

Για όσους επιλέξουν το περπάτημα, θα υπάρχει σηματοδότηση από τη Lime Street καθώς και από τους Sandhills και Kirkdale σταθμούς, ενώ το Soccerbus θα συνεχίσει να λειτουργεί από το Sandhills.
Επίσης για τη νέα σαιζόν το LFC Cycle Hub θα επιστρέψει στο Stanley Park, και εκεί οι οπαδοί θα μπορούν να αφήνουν τα ποδήλατα τους σε ένα ασφαλές γι αυτά περιβάλλον.

Ο Barrett ολοκλήρωσε λέγοντας :»Προφανώς η περιοχή γύρω από το Anfield- όσο αφορά την κατοίκηση, είναι ακόμα υπό διαμόρφωση οπότε δεν θα υπάρξουν αυτή τη σαιζόν επιπλέον χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων, κάτι το οποίο σημαίνει ότι τα δημόσια μέσα μεταφοράς αποτελούν τον πιο εύκολο τρόπο για να φτάσει και να φύγει κάποιος από το Anfield

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com