Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Thompson: «Κρίσιμο το Champions League για το μέλλον του Coutinho»

Thompson: «Κρίσιμο το Champions League για το μέλλον του Coutinho»

Την αντίληψη πως η πρόκριση ή μη της Liverpool στην φάση των ομίλων του UEFA Champions League θα είναι κρίσιμη για την παραμονή του Philippe Coutinho στο Anfield εξέφρασε ο θρυλικός παίκτης της Liverpool, Phil Thompson, μιλώντας στο Sky Sports.

«Νομίζω ότι το αποτέλεσμα των play offs θα έχει αντίκτυπο στον Coutinho» δήλωσε ο Thompson. «Αν τα πράγματα δεν πάνε κατ’ευχήν τότε έχει μία πολύ καλή δικαιολογία να πει να τον αφήσουν να φύγει, καθώς θέλει να παίξει στο Champions League. Είναι ακόμα πιο σημαντικό από αυτήν την άποψη το να πάρουμε την πρόκριση

Φόβοι για τον ρόλο του στην ομάδα, για το "10 το καλό"
καλό»

«Αν περάσουμε στους ομίλους, οι ιδιοκτήτες της ομάδας πιστεύω – γιατί έβαλαν τα πάντα στο τραπέζι για τον Coutinho, προσφέροντας του το νέο συμβόλαιο και την αύξηση που ζήτησε ο ατζέντης του – θα έχουν αρκετά για να παραμείνουν άτεγκτοι στην στάση τους. Ξέρουν ότι η Barcelona είναι η Barcelona, αλλά για αυτούς είναι και ένα υπογεγραμμένο συμβόλαιο που έχουν στα χέρια τους και από τη στιγμή που δεν διαθέτουν έναν καλό παίκτη για να καλύψει το κενό δεν έχουν καμία διάθεση να πουλήσουν τον Βραζιλιάνο, ιδιαίτερο από τον τρόπο που ντρόπιασε τον σύλλογο με το τάιμινγκ του transfer request του» κατέληξε ο Thompson.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com