Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ανακούφιση για τους ταξιδιώτες φίλους των Reds στη Γερμανία

Ανακούφιση για τους ταξιδιώτες φίλους των Reds στη Γερμανία

Ευτυχή κατάληξη είχε το ζήτημα με τη μεταφορά των φίλων της Liverpool που θα ταξιδέψουν για το ματς με τη Hoffenheim αύριο στα καταλύματά τους μετά τη λήξη της αυριανής αναμέτρησης.

Η Liverpool θα έχει στο πλευρό της 2.300 φίλους της, οι οποίοι θα διαμείνουν στην περιοχή του Heidelberg, το οποίο απέχει 30 λεπτά περίπου από το Sinsheim όπου και βρίσκεται η έδρα της Hoffenheim. Το τελευταίο τρένο σύμφωνα με τα κανονικά δρομολόγια το τελευταίο τρένο από το Sinsheim προς το Heidelberg είναι 15 λεπτά μετά τη λήξη της αναμέτρησης, κάτι που σημαίνει πως οι φίλοι των Reds θα έπρεπε να φύγουν στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης για να το προλάβουν.

Όπως όμως ενημέρωσε μέσω tweet o Tony Barrett, επικεφαλής του συνδέσμου ομάδας και φιλάθλων της, η γερμανική ατσυνομία ενημέρωσε πως θα υπάρξουν έξτρα δρομολόγια για τους φίλους των «Κόκκινων» και έτσι το ζήτημα λύθηκε μία και καλή.

«Η Liverpool διαβεβαιώθηκε πως θα υπάρχουν συγκοινωνίες μετά το παιχνίδι ανεξάρτητα των τωρινών δρομολογίων» ήταν το τιτίβισμα του Barrett που επανέφερε σε κανονική λειτουργία τις καρδιές των φίλων της ομάδας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com