Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fowler: «Δεν μπορεί να πουλήσει η FSG»

Fowler: «Δεν μπορεί να πουλήσει η FSG»

Ο Robbie Fowler, στήριξε την Liverpool και την διοίκησή της στην στάση της όσον αφορά τον Βραζιλιάνο μέσο, ωστόσο πλέον τα πράγματα είναι σαφώς πιο δύσκολα για τους ιδιοκτήτες της Liverpool.

Την Παρασκευή, ο Βραζιλιάνος κατέθεσε επίσημο αίτημα μετεγγραφής με email στον αθλητικό διευθυντή, Michael Edwards, ενημερώνοντάς τον πως επιθυμεί να μετεγγραφεί στην Barcelona. Παρά ταύτα, ο ‘God’ πιστεύει πως η διοίκηση θα κρατήσει την στάση που εξέφρασε στην ανακοίνωση της Παρασκευής.

«Το ύφος της ανακοίνωσης ήταν τόσο εμφατικό, όπου τώρα είναι κολλημένοι στον τοίχο. Δεν μπορούν να κάνουν πίσω» ήταν τα πρώτα λόγια του Robbie στην Mirror, για να συμπληρώσει:

«Απ’ ότι έχουν δείξει οι Αμερικανοί έως τώρα, δεν έχουν καμία πρόθεση να κάνουν πίσω. Η απόφασή τους μου δείχνει πως έχουν ακόμα μερικούς άσους στο μανίκι, παρά την φασαρία που υπάρχει. Οι παίκτες βρίσκονται υπό έλεγχο για τα παιχνίδια των ημερών» ενώ στο τέλος, προέτρεψε τον Philippe να ακολουθήσει το παράδειγμα του Suarez.

«Η καλύτερη επιλογή για εκείνον είναι να περιμένει μέχρι την 1η του Σεπτέμβρη και μετά να κάνει την χρονιά της ζωής του, να κερδίσει κάτι… Καλώς, και ο Suarez κέρδισε την μετεγγραφή του αργότερα»

»Όπως είπε και ο Klopp, κάθε παίκτης έχει την τιμή του στην σωστή στιγμή. Ίσως το επόμενο καλοκαίρι να είναι αυτή η στιγμή» κατέληξε ο πρώην θρύλος των Reds.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com