Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εύχεται να ανανεώσει ο Firmino

Εύχεται να ανανεώσει ο Firmino

Η Liverpool αυτές τις μέρες ταλανίζεται από το ζήτημα του Philippe Coutinho και έχουν γραφτεί η αλήθεια είναι πάρα πολλά γύρω από το transfer request του Βραζιλιάνου. Ό,τι και να λέγεται πάντως, η κόκκινη γραμμή στο ζήτημα είναι πως η στιγμή που ο παίκτης δημιούργησε κλυδωνισμούς στο οικοδόμημα της Liverpool ήταν τελείως κακός και ανέντιμος.

Ο Roberto Firmino σε συνέντευξή του στον Paul Joyce, ευχήθηκε να μείνει ο Coutinho και δήλωσε πως ο ίδιος θα κάνει τα πάντα για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Liverpool :

«Δεν μπορώ να πω τίποτα για τον Coutinho αλλά εύχομαι να μείνει. Είμαι πολύ χαρούμενος από τη μέρα που ήρθα εδώ. Είμαι παθιασμένος για τα πάντα. Για την πόλη, για την ομάδα και κυρίως τους φιλάθλους. Είμαι πολύ χαρούμενος και εύχομαι κάθε μέρα να προσφέρω κάτι ώστε να κατακτήσω το πρωτάθλημα και να μπορώ να κατακτώ κάτι κάθε μέρα. Θα δώσω τα πάντα, να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα ώστε να καταφέρω να ανανεώσω το συμβόλαιό μου. Δεν ξέρω τι θα συμβεί αλλά έχω δύο χρόνια συμβόλαιο εδώ και θέλω να μείνω. Ελπίζω να καταφέρουμε αυτό που μπορούμε φέτος και ο στόχος είναι τα τρόπαια.» κατέληξε ο Βραζιλιάνος, υπενθυμίζοντας το Α και το Ω για κάθε παίκτη της ομάδας. Το να θέλουν να δίνουν τα πάντα για τη Liverpool επειδή παίζουν για τη Liverpool.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com