Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp : «Ξέρουμε πως θα τα πάμε καλύτερα»

Klopp : «Ξέρουμε πως θα τα πάμε καλύτερα»

Απογοητευμένος με το τέλος του παιχνιδιού αλλά χωρίς να τάση να ισοπεδώσει καταστάσεις ο Jurgen Klopp μίλησε για τα δύο πρόσωπα της Liverpool στην αναμέτρηση. Ο Γερμανός απογοητεύτηκε από το πρώτο ημίχρονο, έμεινε περισσότερο ικανοποιημένος από το δεύτερο αλλά παραδέχτηκε πως είναι δύσκολο να αποδεχτείς το τι συνέβη.

«Στο ποδόσφαιρο είναι λογικό να κάνεις αυτοκριτική και αυτό κάνουμε βεαβίως αλλά αν κάνεις τα πάντα στην πρεμιέρα δεν μπορείς να προσδοκάς τελειότητα. Πρέπει να παλέψεις για αποτέλεσμα, πρέπει να χρησιμοποιήσεις ό,τι δημιουργείς και πρέπει να αποδεχτείς κάποια πράγματα και να δουλέψεις σε αυτά για το επόμενο παιχνίδι. Τα πάντα είναι διαφορετικά σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος από ένα παιχνίδι προετοιμασίας. Δεν είμαι χαρούμενος στο πρώτο ημίχρονο. Έντονο σωματικό παιχνίδι και η Watford κέρδιζε τις περισσότερες καταστάσεις.

Δεν δημιούργησαν πολύ αλλά σκόραραν δύο γκολ. Το πρώτο όλοι θα πουν πως ήταν καθαρό επειδή ήταν στατική φάση αλλά ήταν καλή σέντρα και καλό το τρέξιμο. Ένας από τους παίκτες μας δεν ἐκλεισε το διάστημα ώστε να μην τρέξει. Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό καμία αμφιβολία. Το δεύτερο γκολ ήταν άτυχο και θέμα  παράταξης. O Alberto έχασε τη μονομαχία, κάτι που μπορεί να συμβεί και δεν είμαι σίγουρος αν ήταν φάουλ ή όχι, υπήρχε ανοικτό διάστημα και έπαιξαν πάσα όπου επίσης δεν είμαι σίγουρος ναν υπήρχε οφσάιντ ή όχι και πάσαραν και δεν είμαι σίγουρος αν ήταν οφσάιντ. Πάσαραν, αμυνθήκαμε στην περιοχή μας αλλά μετά χτύπησαν τη μπάλα πάνω στα πόδια μας και ήταν άτυχο.

Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, είχαμε πολύ καλές στατικές φάσεις με καλές σέντρες, καλές κεφαλιές αλλά ήμασταν υπερβολικά άτυχοι. Σκοράραμε δύο εξαιρετικά γκολ, είχαμε πολύ καλές στιγμές και μετά δεχθήκαμε ένα γκολ οφσάιντ. Δεν είναι αστείο και είναι δύσκολο να το αποδεχτείς. Δεν νιώθουμε καλά αλλά ξέρουμε ότι θα τα πάμε καλύτερα και πρέπει να τα πάμε καλύτερα. Αυτό είπα στα παιδιά.» κατέληξε ο Jurgen Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com