Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Riise: «Κακό το timing του αιτήματος μετεγγραφής»

Riise: «Κακό το timing του αιτήματος μετεγγραφής»

riise

Έντονα εξεπλάγη ο Νορβηγός πρώην αμυντικός της ομάδας μας, John Arne Riise, στο άκουσμα του αιτήματος μετεγγραφής (transfer request) που κατέθεσε ο Philippe Coutinho.

Με συνεχόμενα tweets λοιπόν, ο -ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των φιλάθλων των Reds- Riise έγραψε τις σκέψεις του μετά από το δυσάρεστο αυτό νέο.

Ακολουθούν σε χρονολογική σειρά οι δημοσιεύσεις του Νορβηγού στο twitter:

– «Έγινε αίτημα μετεγγραφής από τον Coutinho; Είναι αλήθεια;»

– «Η FSG δήλωσε κάτι. Είναι σίγουρο ότι μίλησαν με τον Coutinho πριν; Είχαν δηλαδή συμφωνήσει όλοι για αυτό;» (για το απίθανο του ενδεχομένου αποχώρησης του Βραζιλιάνου)

(Εν συνεχεία ο Riise έλαβε απάντηση από τον James Pearce, σε ερώτημα που του είχε υποβάλλει στον λογαριασμό του στο twitter για το αν αληθεύει η είδηση του transfer request, στο οποίο ο δημοσιογράφος τον ενημέρωσε ότι ο Phil ενημέρωσε τη Liverpool ότι θέλει να φύγει.)

– «Ο Coutinho ζήτησε να αποχωρήσει. Και τώρα, FSG και Klopp; Δεν ήταν αυτό που χρειαζόμασταν πριν το πρώτο παιχνίδι!»

– «Ζόρικη κατάσταση για την ομάδα και για τον παίκτη. Θέλουμε να τον κρατήσουμε καθώς είναι εξαιρετικός! Θέλει να φύγει μιας και η Barca είναι όνειρο για αυτόν. Δεν είναι εύκολη υπόθεση.»

– «Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Coutinho αγαπάει τη Liverpool. Πάντα θα την αγαπάει. Δεν υπάρχει λόγος να τον μισήσουμε. Σεβαστείτε ότι πολλοί παίκτες έχουν διαφορετικά όνειρα. Χρειάζεται να ξεκαθαριστεί το συντομότερο τι θα γίνει.»

– «To timing του transfer request είναι κακό! Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι με τους οποίους θα μπορούσε να το χειριστεί καλύτερα. Για την ομάδα, για τους συμπαίκτες και για τον κόσμο.»

 

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com