Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παραδοχή Rangnick για ρήτρα Keita

Παραδοχή Rangnick για ρήτρα Keita

Η RB Leipzig κατάφερε να κρατήσει τον Naby Keita για την φετινή χρονιά, παρά την υψηλή πίεση της Liverpool για τον παίκτη, και την επιθυμία του Keita να μετεγγραφεί στην ομάδα του Merseyside. Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαντάζει πάρα πολύ δύσκολο να συμβεί του χρόνου, όπως παραδέχτηκε ο Ralf Rangnick.

Ο αθλητικός διευθυντής της Leipzig αποκάλυψε πως υπάρχει ρήτρα αγοράς στο συμβόλαιο του μέσου από την Γουινέα, και αυτή είναι πολύ μικρότερη από το ποσό που πρόσφερε φέτος η Liverpool για την απόκτηση του Naby. Συγκεκριμένα, αυτή ανέρχεται στα 48 εκατομμύρια λίρες, ενώ η δεύτερη πρόταση της Liverpool έφτανε τα 66 εκατομμύρια λίρες.

«Θεωρητικά, ο Naby έχει την επιλογή να φύγει την επόμενη χρονιά. Ευελπιστώ πως θα παίξει πολύ δυνατά φέτος, και στο Champions League, και θα υπάρξουν πολλές μεγάλες ομάδες που θα ενδιαφερθούν για εκείνον» δήλωσε στην SportBILD, για να καταλήξει στην παραδοχή:

«Πιθανότατα, θα είναι πολύ δύσκολο να τον κρατήσουμε του χρόνου» 

Ωστόσο, αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό νέο για τους Reds. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την υπογραφή του παίκτη, ούτε την συμφωνία της ομάδας. Οι ομάδες που θα μπουν στην μάχη θα είναι πολλές, και η ρήτρα μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ στους Reds.

Αυτά είναι νέα της επόμενης χρονιάς, ως επί το πλείστον. Όχι τωρινά.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com