Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Πανέτοιμοι για την πρεμιέρα σύμφωνα με τον Klopp

Πανέτοιμοι για την πρεμιέρα σύμφωνα με τον Klopp

Πανέτοιμη είναι η ομάδα της Liverpool για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Jurgen Klopp. Ο Γερμανός, ο οποίος έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες της ομάδας μετά το φιλικό με τη Bilbao, υποστηρίζει ότι βρήκαν την «φρεσκάδα» τους και τώρα είναι έτοιμη για την πρόκληση της Watford και του Vicarage Road.

«Όταν τερματίσαμε στην τέταρτη θέση την περασμένη σεζόν όλοι ήταν χαρούμενοι» είπε ο Klopp. «Ξέραμε ότι θα έχουμε προκριματικά και τώρα έρχονται. Αλλά πρώτη πρόκληση είναι η Watford. Όλοι μιλάνε για το Champions League όμως εμείς έχουμε ως πρώτο στόχο τη Watford και λίγες ακόμα ημέρες προετοιμασίας.»

«Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Οι παίκτες είναι σε καλή ψυχολογία και η διάθεση στις προπονήσεις είναι πολύ καλή. Οκ, είχαμε λίγους μικροτραυματισμούς και έναν σοβαρό, αλλά πάντα υπάρχουν εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσεις. Δείξαμε στο Δουβλίνο ότι πάλι τα πράγματα πάνε καλά. Τώρα πρέπει να αποδώσουμε και είμαστε έτοιμοι. Η φρεσκάδα επέστρεψε και είναι καλό που έχουμε και λίγες ημέρες ακόμα. Είμαι ενθουσιασμένος για την αρχή της νέας σεζόν.» κατέληξε ο Γερμανός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com