Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεπέρασαν το 1 δις οι μεταγραφές της Premier!

Ξεπέρασαν το 1 δις οι μεταγραφές της Premier!

Το ποσό του 1 δισεκατομμυρίου λιρών ξεπέρασαν οι μεταγραφές που έγιναν από ομάδες της Premier League, με 23 ημέρες ακόμα να απομένουν στο μεταγραφικό παζάρι! Οι ομάδες της Premier League, με βάση τα μέχρι χθες το βράδυ στοιχεία έχουν ξοδέψει 1.003.200.000 λίρες σε ολοκληρωμένες συμφωνίες και ποσά τα οποία έχουν δοθεί… «μπροστά», άρα πρόσθετα και μπόνους δεν πιάνονται, κάτι που δείχνει με τι ρυθμούς κινούνται τα ποσά στο ακριβότερο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του κόσμου!

Η πρώτη ομάδα στον σχετικό πίνακα είναι ποια άλλη; Μα φυσικά η Manchester City, η οποία με 218 εκατομμύρια λίρες και 149 εκατομμύρια λίρες καθαρή «χασούρα», αν βγάλουμε τις πωλήσεις, καταλαμβάνει την κορυφή της σχετικής λίστα.

Δεύτερη ακολουθεί η συμπολίτισσα United, με 145.8 εκατομμύρια λίρες (ενδιαφέρον το ότι το «καθαρό» ποσό που έφυγε απ’τα ταμεία των Πολιτών είναι μεγαλύτερο από το ποσό που ξόδεψε η δεύτερη United, δείχνοντας ότι ακόμα και στην κορυφή δεν παίζουν οι ομάδες με τους ίδιους κανόνες. Οι Άραβες είναι in a league on their own), ενώ τρίτη από κοντά η Chelsea, του Ρώσου Abramovich, με 130.4 εκατομμύρια λίρες.

Βγαίνοντας από την τριάδα, κατεβαίνουμε κάτω από τα 100 εκατομμύρια για πρώτη φορά και μεταφερόμαστε στο Merseyside! Ναι, η Everton είναι η επόμενη ομάδα με τα 94.9 εκατομμύρια λίρες που έχει ξοδέψει για μεταγραφές, αν και μιλάμε για ειδική περίπτωση, καθώς η μεταγραφή Lukaku στην United έχει… χρηματοδοτήσει το 99% των δαπανών των Toffees (1.4 εκατομμύρια μόλις είναι το καθαρό ποσό που έχει φύγει από τα ταμεία τους).

Πέμπτη είναι η Leicester, η οποία ξόδεψε ως τώρα 55.4 εκατομμύρια λίρες, ενώ από κοντά ακολουθεί η Arsenal με 52.7 εκατομμύρια, για να φτάσουμε στην ώρα της Liverpool. Oι Reds βρίσκονται στην 7η θέση ως τώρα, με 47.9 εκατομμύρια λίρες να έχουν δαπανηθεί, ενώ με 14.9 εκατομμύρια λίρες ως έσοδα, το καθαρό ποσό που έχει φύγει απ’τα κόκκινα ταμεία είναι 33 εκατομμύρια λίρες, το οποίο την τοποθετεί στην 6η θέση της σχετικής λίστας, πίσω από τις City, United, Leicester, Arsenal και Huddersfied (36.4 εκατομμύρια αγορες – μηδενικές πωλήσεις).

Ενδιαφέρον βλέπουμε και στο τέλος της λίστας στην οποία βρίσκουμε την Tottenham! Η ομάδα του Pocchetino δεν έχει ξοδέψει ούτε ένα σεντ σε μεταγραφές (μαζί με τη Stoke City) ενώ μέχρι στιγμής έχει βάλει και 74.3 εκατομμύρια στα ταμεία της και είναι η μεγάλη κερδισμένη, οικονομικά πάντα, στο μεταγραφικό παζάρι.

Ακολουθεί αναλυτικά η λίστα:

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com