Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Δεν πάει πουθενά ο Moreno

Δεν πάει πουθενά ο Moreno

Ο Ισπανός αριστερός μπακ, έκανε μία πολύ καλή προετοιμασία και ο Jurgen Klopp έδειχνε πως τον υπολογίζει.Δικαιωμένος μέχρι στιγμής ο Γερμανός coach γιατί η εικόνα του Moreno είναι τελείως διαφορετική στον αγωνιστικό χώρο.Χαραγμένο έχει μείνει σε όλους μας το παιχνίδι που έκανε με την Bayern Munich.

Στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου, η Liverpool είχε δεχτεί προσφορά 12,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον Moreno από την Napoli, με τους Κόκκινους να είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του.

Εδώ και αρκετό καιρό, η Watford, είχε δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη έχοντας κάνει μία προσφορά η οποία απορρίφθηκε.Σύμφωνα με τον Klopp ο Moreno, θα παίξει σημαντικό ρόλο για την ομάδα.

Απ’ότι φαίνεται, η Sevilla ήταν έτοιμη να καταθέσει πρόταση για τον 25χρονο αμυντικό, με τα σενάρια να αλλάζουν για τους Ισπανούς, καθώς η περίπτωση του Moreno είναι πλέον πάρα πολύ δύσκολη.

Θα χει πολύ ενδιαφέρον να δούμε το project Moreno φέτος.Ευελπιστούμε να συνεχίσει να μας εκπλήσσει ευχάριστα και να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις που έκανε και στα φιλικά.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com