Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Βέβαιος για VVD o Redknapp

Βέβαιος για VVD o Redknapp

Το σίριαλ Virgil Van Dijk είναι ξανά ολοζώντανο για τη Liverpool. Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Klopp πως η Liverpool δεν χρειάζεται άλλον κεντρικό αμυντικό, ο Ολλανδός αμυντικός κατέθεσε επίσημα γραπτό αίτημα αποχώρησης από τη Southampton. Η διαδοχή και η συγκυρία των δύο στιγμών μας κάνουν να θεωρούμε πως δεν είναι τυχαίο τίποτα.

Ο Klopp είπε πως είναι ικανοποιημένος με την παρούσα κατάρτιση της αμυντικής του γραμμής ωστόσο από τα λεγόμενα του κατέστη σαφές πως αυτή η επιλογή ενεργοποιείται μονάχα αν η ομάδα του δεν μπορεί να αποκτήσει κάποιον παίκτη που θα βελτιώσει την ποιότητα της άμυνας και δεν θα τη συμπληρώσει απλά. Ένας τέτοιος είναι ο Van Dijk, με το liverpool.gr να σας έχει αναφέρει περίπου 20 ημέρες τώρα πως οι «Κόκκινοι» δεν θα πάρουν κάποιον άλλον αμυντικό, αν δεν αποκτήσουν τον παίκτη της Southampton.

O Jamie Redknapp, πρώην αρχηγός της Liverpool και νυν σχολιαστής του Skysports και αρθρογράφος της Daily Mail, θεωρεί πως η σύνδεση Van Djik και Liverpool είναι αναπόδραστο να συμβεί :

« Ο Van Dijk θέλει να φύγει και να παίξει για τον Klopp. Noμίζω θα πάει στη Liverpool αυτό το καλοκαίρι. Το τελευταίο πράγμα που θέλει ο Pellegrino είναι ένα «σάπιο μήλο» στα αποδυτήρια. Όσο γρηγορότερα επιλυθεί αυτό το ζήτημα τόσο καλύτερα για εκείνους, Είναι βέβαιο πως ο Van Dijk δεν θα ξαναπαίξει για εκείνους και πως θα λάβουν πάρα πολλά χρήματα για εκείνον» κατέληξε ο Redknapp.

Εμείς να αναφέρουμε πως , σύμφωνα με δημοσίευματα έγκυρων μέσων όπως οι Times και η Daily Telegraph, και η Chelsea ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για τον παίκτη με τη Liverpool να μην παίζει ολομόναχη για την υπογραφή του ποδοσφαιριστή. Αυτό που θα μετρήσει θα είναι η αστείρευτη επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί για τον Jurgen Klopp, επιθυμία που όπως παρουσιάζεται απ΄το ρεπορτάζ εξακολουθεί να είναι υπαρκτή.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com