Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Aldridge: «O Klopp πρέπει να λέει αυτό που πρέπει,ξέρει όμως τις ανάγκες μας»

Aldridge: «O Klopp πρέπει να λέει αυτό που πρέπει,ξέρει όμως τις ανάγκες μας»

Επί παντός επιστητού μίλησε ο John Aldridge στην στήλη του Liverpool Echo. O παλαίμαχος παίκτης των Reds αναφέρθηκε στον διπλωμάτη Jurgen Klopp, τον κόσμο που δεν είναι χαζός αλλά και στη δύσκολη για τις ομάδες μεταγραφική πραγματικότητα που πια έχει διαμορφωθεί. Αναλυτικά, ακολουθούν κάποια απ’τα σημαντικότερα σημεία της στήλης του, στο κομμάτι σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί ο μεταγραφικό παζάρι:

«Όλοι ξέρουμε ότι η Liverpool προσπαθεί για συγκεκριμένους παίκτες και δεν έχει πάει τόσο καλά το πράγμα για εμάς. Γι’αυτό είμαστε ίσως με λιγότερους ποιοτικούς παίκτες απ’ ό,τι έπρεπε. Βλέπεις τους αντιπάλους μας τι ξοδέψανε και με εξαίρεση την Tottenham βρίσκεσαι πολύ πίσω.

Αυτά που έχουμε ήδη μπορεί να είναι απίστευτα. Ο Salah θα ενθουσιάσει, ο Mane επέστρεψε, o Firmino φαίνεται καλά. Αλλά θα λάτρευα να δω τον Van Dijk και τον Keita στη Liverpool και γι’αυτό πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα φέρουν οι επόμενες εβδομάδες. Ξέρω ότι ο

O John Aldridge

Klopp είπε ότι είναι χαρούμενος με όσα έχει στους κεντρικούς αμυντικούς και πρέπει να τον εμπιστευτούμε, αλλά πρέπει και να λέει τα σωστά πράγματα σε δημόσια θέα.

Ξέρει τι χρειάζεται, ξέρουμε τι χρειαζόμαστε και εμείς, δεν είμαστε χαζοί. Δυστυχώς οι ομάδες που πουλούσαν δεν έχουν ανάγκη να συνεχίσουν να το κάνουν μιας και υπάρχει μεγαλύτερος πλούτος στο άθλημα. Παλιότερα έπρεπε να πουλήσουν για να επιβιώσουν, τώρα δεν είναι έτσι τα πράγματα. Επομένως οι δουλειές με ομάδες όπως η Southampton δεν είναι τόσο εύκολες πια και η πώληση Neymar πήγε τα πράγματα ένα κλικ παραπάνω από θέμα δυσκολίας.

Προσπαθείς να κάνεις ό,τι μπορείς και απλά ελπίζεις οι καταστάσεις να σε ευνοήσουν. Το ίδιο όμως σκέφτεται και η Barcelona με τον Coutinho. Το είπα παλιότερα το λέω και τώρα. Αν ένας παίκτης θέλει να φύγει, είναι δύσκολο να τον κρατήσεις. Βλέπεις τον Suarez, τον Mascherano, Αν θέλουν να φύγουν θα φύγουν. Απλώς ελπίζεις να μην θέλει ο Coutinho και ο σύλλογος θα κάνει τα πάντα» κατέληξε για τα μεταγραφικά ο Aldridge

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com