Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Αν φύγει τώρα ο Coutinho, θα έχουμε εξέγερση!»

Carragher: «Αν φύγει τώρα ο Coutinho, θα έχουμε εξέγερση!»

Την σχεδόν ακράδαντη σιγουριά του εξέφρασε σχετικά με την παραμονή στη Liverpool του Coutinho ο Jamie Carragher. O παλαίμαχος αμυντικός των Reds μίλησε όχι μόνο για το θέμα του Βραζιλιάνου αλλά και γενικότερα για την μεταγραφική ενίσχυση των Reds, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου στον Jurgen Klopp.

«Αν η Liverpool πουλήσει τώρα για 100 εκατομμύρια τον Coutinho στην Barcelona, μπορούν να βγουν στην αγορά και να αποκτήσουν αντικαταστάτη; Πως μπορείς να καλύψεις τώρα το κενό του;» δήλωσε ο Carra. «Νομίζω ότι ο Coutinho θα μείνει στην ομάδα και για την φετινή σεζόν σίγουρα. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τον πουλήσει η Liverpool τώρα και αν τον χάσει αυτό το καλοκαίρι θα έχουμε εξέγερση! Ο κόσμος θα τα βάλει ευθέως με την ιδιοκτησία.»

«Η Liverpool δεν χρειάζεται λεφτά, έχουν ακόμα αρκετά για να ξοδέψουν άσχετα αν το μεταγραφικό παράθυρο δεν τους πάει όσο καλά περίμεναν. Ο Coutinho μπορεί να θέλει να πάει στη Barcelona, 100% δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό. Δεν νομίζω όμως ότι θα το εκβιάσει τώρα.»

«Υπάρχει όμως μία αλυσίδα» πρόσθεσε ο Carragher. «H Southampton με τον Van Dijk και η Liverpool με τον Coutinho και τη Barcelona. Έτσι δουλεύει το ποδόσφαιρο. Η σύγχυση στη Southampton είναι ότι αν η Chelsea, η Liverpool και η City έρθουν για τον παίκτη σου, αυτός θα θελήσει να φύγει.» τόνισε ο πρώην αρχηγός της Liverpool, ο οποίος τέλος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στην παλιά του ομάδα.

«Ελπίζω να μην το λέω πάντως σε 3 μήνες, αλλά μήπως ο Klopp έχει υπερβολικά μεγάλη πίστη σε αυτό το ρόστερ. Είναι ο Milner και ο Moreno βήματα μπροστά;»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com