Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Ένιωσα ωραία που επέστρεψα στο κέντρο»

Milner: «Ένιωσα ωραία που επέστρεψα στο κέντρο»

Ο James Milner αισθάνεται πώς η Liverpool μπορεί να είναι περισσότερο από ικανοποιημένη με τις προσπάθειές της στη διαδρομή της pre-season, μετά και την ολοκλήρωση των φιλικών προετοιμασίας.

Για το νικηφόρο φιλικό με την Athletic Bilbao, ο Milner δήλωσε:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι και κάναμε καλή δουλειά κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο. Νομίζω ότι είχαν να παίξουν κάποια παιχνίδια προκριματικών, οπότε έχουν αποκτήσει μία χημεία και ήταν πάντα δύσκολο να παίζεις εναντίον τους. Η ατμόσφαιρα επίσης ήταν εξαιρετική.»

«Τα αγόρια έπαιξαν από ένα ημίχρονο και νομίζω ότι όλοι τα πήγαν καλά, ιδιαίτερα αν σκεφτούμε ότι είχαν στην πλάτη τους μία έντονη εβδομάδα στη Γερμανία με ορισμένους δύσκολους αγώνες. Γενικά, ήταν ένας ωραίος τρόπος για να ολοκληρωθεί η pre-season για εμάς.»

«Οι παίκτες τις επόμενες μέρες θα έχουν μία ξεκούραση την οποία δικαιούνται και μετά θα επικεντρωθούμε στα πραγματικά (επίσημα) παιχνίδια. Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα σημαντικό και πάντα θέλεις να έχεις μία καλή αρχή. Μετά ακολουθεί ευρωπαϊκό παιχνίδι σχετικά σύντομα.»

Ενώ ο Milner έχει αρκετή πείρα για να ξέρει ότι δεν πρέπει να δίνεται υπερβολική σημασία στα φιλικά και στα αποτελέσματά τους, είναι ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο τα νέα αποκτήματα έχουν εγκλιματιστεί.

«Έχει να κάνει με τη φυσική κατάσταση, με την απόκτηση χημείας και με την προσαρμογή τους στις τακτικές» ,συνέχισε ο δεύτερος αρχηγός των Reds. «Είναι σημαντικό οι νέοι παίκτες να συνηθίσουν να παίζουν το σύστημά μας και να αισθανθούν άνετα.»

«Όλοι είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και στο υψηλότερο επίπεδο θέλεις πάντα να νικάς, ακόμα και αν το παιχνίδι είναι φιλικό, οπότε το σημερινό αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό.»

Σε προσωπικό επίπεδο, ο James Milner έπαιξε στο κέντρο απόψε, μετακινούμενος εκεί από τη θέση στην οποία έπαιξε την περασμένη σεζόν.

Η αντίδρασή του σε αυτή την «εσωτερική μετάταξη» ήταν η εξής:

«Ένιωσα ωραία με την επιστροφή μου για να είμαι ειλικρινής, και το απόλαυσα πολύ. Δεν ήταν απλώς ότι έπαιξα για 45 λεπτά, είναι και ότι έπαιξα ξανά μετά από έναν τραυματισμό που είχα και ήταν ωραία η αίσθηση του να αγωνίζομαι ξανά.»

Εν τω μεταξύ, ο Άγγλος μέσος εξήγησε την αυτοπεποίθηση που έδειξε ο Firmino στο να εκτελέσει αυτός το πέναλτι που κέρδισε απέναντι στην Athletic Bilbao, και όχι ο «Mr Reliable», όπως έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε τον Milner λόγω της σπανιότητας με την οποία αστοχεί στις εκτελέσεις από την άσπρη βούλα.

Ερωτηθείς αν υπήρξε προσυνεννόηση στα αποδυτήρια για αλλαγή του εκτελεστή ενός πιθανού πέναλτι, απάντησε: «Όχι. Το κέρδισε και είχε σκοράρει μερικά ακόμα στο πρόσφατο παρελθόν. Τον ρώτησα αν ένιωθε άνετα (για να το χτυπήσει) και μου απάντησε ναι.»

«Όλοι προπονούμαστε στα πέναλτι και πάντα νιώθω σίγουρος όταν έρχεται η σειρά του (Firmino). Όσο η πορεία της μπάλας τελειώνει στο εσωτερικό του τέρματος, δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό.»

 

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com