Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τις «μετεγγραφές» των Moreno και Milner!

Ο Klopp για τις «μετεγγραφές» των Moreno και Milner!

Για την επαναφορά του James Milner στην αγαπημένη του θέση, αυτήν του κεντρικού χαφ, αλλά και του Alberto Moreno γενικότερα στα πλάνα της ομάδας, μίλησε ο Jurgen Klopp μετά το τέλος του αγώνα με τη Bilbao. O υπαρχηγός των Reds αγωνίστηκε μετά από πολύ καιρό στην θέση που έκανε καριέρα όλα αυτά τα χρόνια, καθώς ο τραυματισμός του Adam Lallana αλλά και η αναπάντεχη αγωνιστική άνοδος του Alberto Moreno, έφεραν νέα δεδομένα στο τραπέζι του Jurgen Klopp.

«Μέχρι την 31η Αυγούστου θα κοιτάμε με ανοικτά μάτια τον κόσμο» δήλωσε ο Klopp για τις λύσεις που πρέπει να βρεθούν μέσα απ’το μεταγραφικό παζάρι. «Δεν διαλέγουμε εμείς και αποκτούμε αυτόν που θέλουμε, είναι και άλλοι σύλλογοι στη μέση. Όμως η προετοιμασία μας έφερε καινούργιους παίκτες. Ο Alberto Moreno είναι 100% πίσω κάτι που είναι καλό μετά από μία δύσκολη σεζόν. 

Ο Andy Robertson έχει δείξει ταλέντο. Ακόμα προσπαθεί να μπει στο κλίμα του ποδοσφαίρου που παίζουμε, όμως μπορεί να δει κανείς ότι είναι επικίνδυνος επιθετικά. Αυτό σημαίνει ότι ο Millie είναι επιτέλους ελεύθερος να παίξει στο κέντρο. Χωρίς να χρειαστεί να πάμε στην αγορά, έχουμε έναν νέο μέσο, το οποίο είναι καλό

«Ο Solanke επίσης δείχνει ότι μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο με τα ‘μεγάλα παιδιά’. Ο Ryan Kent ακόμα βελτιώθηκε απίστευτα την περασμένη σεζόν και φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Χωρίς πολλά λεφτά έχουμε προσθήκες που είναι καλές.

Η προετοιμασία μας ήταν πολύ καλή. Παίξαμε πολλά παιχνίδια και δεν χάσαμε, οκ η ήττα ήρθε στα πέναλτι, αλλά κρατάμε τα θετικά και ότι όταν είμαστε συγκεντρωμένοι παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο» πρόσθεσε ο Klopp, ο οποίος έκλεισε σχολιάζοντας του τραυματισμούς των Lallana, Sturridge, Henderson και Coutinho.

«Όλοι ξέρουμε πια για τον Adam Lallana κάτι που είναι πολύ σοβαρό χτύπημα για εμάς. Αυτή η ομάδα είχε να αντιμετωπίσει πόσες φορές παρόμοιες καταστάσεις και θα το κάνει και τώρα. O Phil είχε ένα πρόβλημα στην πλάτη οπότε δεν υπήρχε λόγο διακινδύνευσης, ο Hendo είναι λίγο άρρωστος και ο Daniel έχει ένα μικρό πρόβλημα μυϊκής φύσεως. Θα τα διαχειριστούμε και θα κάνουμε το απαραίτητο rotation. Από αύριο προετοιμάζομαι πια για τη Watford» κατέληξε ο Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com