Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Renato μπορεί να πάει στο Anfield»

«Ο Renato μπορεί να πάει στο Anfield»

Την εντύπωσή του πως ο Renato Sanches θα αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι από την Bayern Munchen και ένας πιθανός του προορισμός του είναι το Anfield εξέφρασε ο πρώην επιθετικός της Arsenal και νυν σχολιαστής, Paul Mariner.

Ο Mariner ρωτήθηκε από το ESPN για το κατά πόσον ο Πορτογάλος κεντρικός μέσος θα ήταν ταιριαστή προσθήκη για την Chelsea,  η οποία έχει προσπαθήσει ήδη να τον αποκτήσει από τους Γερμανούς, και είπε για εξής : « Όχι ακόμη δεν νομίζω. Θα ήταν υπερβολικό για εκείνον. Νομίζω πως αν πάει στην Chelsea, θα πάει στο ροτέισον. Δεν θέλει αυτό. Είναι φανταστικός παίκτης και ιδιαίτερο ταλέντο. Νομίζω πως μπορεί να καταλήξει στη Liverpool.».

Ο Mariner αναπαρήγαγε ένα σενάριο, το οποίο έβγαλε στη δημοσιότητα και η γερμανική Βild πριν λίγες μέρες. Ωστόσο υπάρχουν τρεις ενστάσεις. Ένσταση πρώτη. Δεν ξέρουμε αν ο Klopp θα κινηθεί για χαφ από τη στιγμή που έκλεισε το κεφάλαιο Keita και αν θα κινηθεί για τον Sanches συγκεκριμένα. Ένσταση δεύτερη. Ακόμη και αν ενδιαφέρεται η ομάδα μας. όπως δήλωσαν επίσημα χείλη της βαυαρικής ομάδας, 11 ομάδες συνολικά έχουν ζητήσει τον ποδοσφαιριστή. Ένσταση τρίτη. Παρότι ο Karl-Heinz Rummenigge είχε δηλώσει πως η πρωταθλήτρια Γερμανίας προετίθετο να δανείσει τον ποδοσφαιριστή, υπάρχουν δημοσίευματα στον γερμανικό τύπο που ισχυρίζονται πως εν τέλει ο παίκτης θα παραμείνει τη φετινή σεζόν στην Allianz Arena.

Οπότε μιλάμε για ένα πολύπτυχο θέμα που μόνο απλό δεν είναι ακόμη και αν ο Klopp ενδιαφέρεται για τον παίκτη, κάτι που δεν προκύπτει αυτή τη στιγμή από το ρεπορτάζ.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com