Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Και οι δύο θέλαμε την νίκη, εμείς όμως παίζοντας ποδόσφαιρο»

Klopp: «Και οι δύο θέλαμε την νίκη, εμείς όμως παίζοντας ποδόσφαιρο»

Ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από τους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν στον τελικό του AUDI Cup εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Atletico Μαδρίτης ο Jurgen Klopp. Οι Reds ηττήθηκαν με 5-4 στα πέναλτι από τους «rojiblancos», με τον Klopp να ρίχνει και κάποιες… σποντίτσες για τον χαρακτηριστικό τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Diego Simeone.

«Ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό της Bayern» δήλωσε ο Γερμανός. «Η Atletico μας έδωσε την μπάλα και μας είπε ‘ελάτε τώρα’. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο να πετύχουμε το τέρμα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι. Παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο και αξίζαμε την ισοφάριση. Ο αντίπαλος ήταν εδώ απλά για να κερδίσει το κύπελλο. Ήταν επίθεση έναντι άμυνας και δεν κάνει τη ζωή κανενός ευκολότερη.»

«Εγώ είμαι χαρούμενος με το που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή. Είχαμε πολλές προπονήσεις για να βρεθούμε σε αυτό το σημείο. Θα θρέψουμε τους καρπούς αυτού μέσα στη σεζόν. Δεν θα μπορούσες να τύχεις σε μία πιο δύσκολη αποστολή από την Atletico. Είναι ομάδα που έχει χτιστεί για να παίρνει αποτελέσματα και άλλα αποτελέσματα και άλλα αποτελέσματα» πρόσθεσε ο Klopp, ενώ στο τέλος ρωτήθηκε και για την κατάσταση του Nathaniel Clyne.

«O Clyne δεν έχει κάνει καθόλου προετοιμασία. Αυτήν την χρονική στιγμή επομένως έχουμε τρεις επιλογές για την δεξιά πτέρυγα της άμυνας. Τον Trent, τον Joe και τον Flanno» κατέληξε ο Γερμανός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com