Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σίγουρος για τον εαυτό του ο Mane

Σίγουρος για τον εαυτό του ο Mane

Ο Sadio Mane αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά την 1η Απριλίου και το Merseyside Derby στο παιχνίδι απέναντι στη Hertha Berlin το περασμένο Σάββατο. Τα 45 λεπτά που αγωνίστηκε ήταν μία καλή αρχή και ο ίδιος αναγνωρίζει πως χωρίς πίεση θα έρθει η επιστροφή του στο 100%.

« Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Δεν είναι εύκολο να απέχεις για 3 μήνες. Επιτέλους επέστρεψα και είμαι χαρούμενος. Ανυπομονώ για τη χρονιά. Είμαι επαγγελματίας και κάθε επαγγελματίας θέλει να παίζει κάθε εβδομάδα. Πάντα θέλω να βοηθώ τους συμπαίκτες μου στο τερέν αλλά και την ομάδα. Θέλω να σκοράρω αλλά και μοιράσω ασίστ. Γιατί να μην κερδίσουμε τρόπαια με την ομάδα;  Είμαι πολύ βέβαιος και ανυπομονώ. Υπάρχουν ακόμη πράγματα να δουλέψουμε. Για αυτό προπονούμαι συνεχώς. Θα έρθει. Δεν είμαι 100% έτοιμος αλλά είμαστε στην προετοιμασία οπότε είμαι ΟΚ με αυτό. Θα έρθει» δήλωσε ο Σενεγαλέζος προτού αναφερθεί στο Salah αλλά και τη δική του θέση στην ενδεκάδα :

« Όλοι έχουν δει πως είναι γρηγορότερος από κάθε άλλον στο τερέν. Είναι καλό παιδί και εξαιρετικός παίκτης. Εγώ μπορώ να παίξω κάθε θέση στην επίθεση. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Έχω παίξει αριστερά, δεξιά και επιθετικός. Δεν είναι πρόβλημα για μένα.» κατέληξε ο περυσινός MVP των Reds.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com