Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θα αυξηθούν οι μνηστήρες για Keita

Θα αυξηθούν οι μνηστήρες για Keita

Η Liverpool αναγκάστηκε να σταματήσει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Naby Keita την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς η RB Leipzig δεν πουλάει σε καμία τιμή τον μέσο από τη Γουινέα.

Όμως το επόμενο καλοκαίρι, ο Keita θα έχει υποχρεωτικά ρήτρα £48 εκ. και δε θα μπορεί να εμπλακεί εάν κάποια ομάδα δώσει αυτό το ποσό. Αυτό όμως είναι το πρόβλημα, ότι του χρόνου η ρήτρα του παίχτη θα είναι σχετικά μικρή σε σχέση με τα ποσά που ξοδεύονται στις μέρες μας.

Σύμφωνα με το Ιταλικό CalcioMercato, η Inter Milan θα κινηθεί για τον Keita το επόμενο καλοκαίρι και θα είναι σε θεση να καλύψει τη ρήτρα, επειδή θα λήξει η ποινή που έχει δεχθεί η ομάδα λόγω παραβίασεις των κανόνων του Financial Fair Play.

Η Paris Saint-Germain φαίνεται να έχει δηλώσει ενδιαφέρον για τον παίχτη και αυτή για το καλοκαίρι του 2018 και είναι πρόθυμη να προσφέρει στον παίχτη ηγεμονικό συμβόλαιο για να τον πείσει να μετακομίσει στη Γαλλική πρωτεύουσα. Μάλιστα με τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης του Blaise Matuidi να πληθαίνουν, υπάρχει λογική πίσω από το ενδιαφέρον των Γάλλων.

Εάν και οι τρεις ομάδες αποφασίσουν να πληρώσουν τη ρήτρα του Keita, τότε θα υπάρξει μάχη μεταξύ τους. Ο μόνος σίγουρα κερδισμένος να είναι ο ίδιος ο Keita, καθώς θα του προσφερθούν υψηλά συμβόλαια από όλες τις ομάδες για να καταφέρουν να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τις τελευταίες εβδομάδες η Liverpool είχε κάνει δύο ιστορικές προτάσεις στην Liepzig ύψους £57 εκ. και £66 εκ. Και οι δύο όμως απορρίφθηκαν από το Γερμανικό δορυφόρο της Red Bull.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com