Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ancelotti: Πιο δυνατό το Champions League με τη Liverpool!

Ancelotti: Πιο δυνατό το Champions League με τη Liverpool!

Ο προπονητής της Bayern Munich πιστεύει ότι η παρουσία της Liverpool θα κάνει το Champions League πιο ανταγωνιστικό τη φετινή χρονιά.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στην Allianz Arena για το Audi Cup την Τρίτη το βράδυ (21.30 ώρα Ελλάδας).

Ο Ιταλός προπονητής έχει εντυπωσιαστεί από την αναζωπύρωση της Liverpool υπό την καθοδήγηση του Jurgen Klopp και περιμένει από την ομάδα μας να αποτελέσει σημαντικό μέρος της προσπάθειας των αγγλικών ομάδων να γίνουν πιο ανταγωνιστικές στο Champions League.

Οι Reds πρέπει να περάσουν μέσα από τη διαδικασία των play-off ώστε να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη φάση των ομίλων για πρώτη φορά τα τελευταία τρία χρόνια.

«Η Liverpool έκανε φανταστική σεζόν πέρυσι. Έπαιξαν πολύ καλά», δήλωσε ο Ancelotti.

«Πάλεψαν για τον τίτλο, τερμάτισαν στην τετράδα.»

«Νομίζω ότι το Champions League φέτος θα είναι πιο ανταγωνιστικό επειδή σε αυτό θα συμμετάσχουν πολύ σημαντικές αγγλικές ομάδες -η United, η City, η Chelsea, η Totenham, η Liverpool.»

«Ελπίζω ότι ο Jurgen θα κερδίσει τον προκριματικό γύρο και ύστερα η Liverpool θα βοηθήσει το Champions League να γίνει πιο ανταγωνιστικό. Θα είναι πιο δύσκολο να κατακτηθεί μετά.»

Η Bayern επέστρεψε στη Βαυαρία την περασμένη Παρασκευή μετά από ένα δωδεκαήμερο tour στην Κίνα και στη Σιγκαπούρη.

Ο νικητής της σύγκρουσης των δύο ομάδων την Τρίτη θα αντιμετωπίσει είτε την Atletico Madrid είτε τη Napoli στον τελικό της Τετάρτης.

Αυτά τα παιχνίδια είναι το τελευταίο ζέσταμα για τη γερμανική ομάδα πριν τον σαββατιάτικο τελικό του γερμανικού Super Cup κόντρα στη Borussia Dortmund.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς», είπε ο Ancelotti.

«Είναι μία υπέροχη διοργάνωση με καλές ομάδες.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com