Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp : « Πλησιάζει το επόμενο επίπεδο ετοιμότητας ο Sturridge»

Klopp : « Πλησιάζει το επόμενο επίπεδο ετοιμότητας ο Sturridge»

Τρίβει πλέον τα χέρια του από χαρά όταν αναφέρεται στον Daniel Sturridge o Jurgen Klopp. Ο Γερμανός πριν λίγες εβδομάδες είχε δηλώσει πως ο Άγγλος επιθετικός είναι στην καλύτερη κατάσταση επί της ηγεσίας του στη Liverpool.

Ρωτήθηκε ξανά όμως για τον Studge ο Klopp και δεν έκρυψε τη χαρά του για τον εαυτό που βγάζει στην προπόνηση ο πιο ποιοτικός επιθετικός της Liverpool. « Αυτό που μπορώ να πω είναι πως είναι εδώ, προπονείται και έχει το καλύτερο πρόσωπο από τότε που δουλεύουμε μαζί» απάντησε διπλωματικά ο Klopp όταν ρωτήθηκε για το αν ο Sturridge υπήρχε περίπτωση να φύγει για να συνεχίσει μετά : «Τον έχετε δει να προπονείται;  Δίνει τα πάντα! Πλησιάζει το επόμενο επίπεδο ετοιμότητας, ένα νέο σωματικό επίπεδο και αυτό είναι καλό. Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για τη διαφορά που μπορεί να κάνει. Τη γνωρίζουμε όλοι. Απλά χρειάζεται να τον έχουμε. Απλά τον χρειαζόμαστε υγιή.» δήλωσε ο Klopp.

Σίγουρα ένας υγιής Sturridge πληροί όλα τα κριτήρια για να χαρακτηριστεί ως εσωτερική μετεγγραφή που λέμε και μέχρι τώρα είναι ένα από τα πιο ευχάριστα θέματα της προετοιμασίας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com