Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hendo: «Μας έκανε καλό το Hong Kong»

Hendo: «Μας έκανε καλό το Hong Kong»

Για το καλό που έκανε σε εκείνον και τους συμπαίκτες του το Hong Kong και οι περίεργες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν εκεί, μίλησε ο Jordan Henderson. Oι Reds αναγκάστηκαν να προπονηθούν και να αγωνιστούν σε συνθήκες ιδιαίτερης υγρασίας και αυτό, σύμφωνα με τον αρχηγό των Reds, θα τους βοηθήσει να είναι σε ακόμα καλύτερη κατάσταση με την επιστροφή τους στην Ευρώπη.

«Δύσκολες συνθήκες, πολύ υγρασία, αλλά αυτό είναι καλό για εμάς, μιας και είναι η προετοιμασία και πρέπει να αποκτήσουμε καλή κατάσταση» είπε ο Hendo. «Θα μας κάνει καλό όταν γυρίσουμε σπίτι όλο αυτό. Θα μας δώσει αυτήν την αυτοπεποίθηση παραπάνω το γεγονός ότι δουλέψαμε σε τέτοιες συνθήκες. Γυρνάμε πίσω χαρούμενοι, αλλά με πολλή δουλειά ακόμα να μας περιμένει.»

«Είναι καλό για εμάς που αρχίσαμε με δύσκολα παιχνίδια την προετοιμασία» είπε για το Premier League Asia Trophy o Henderson. «Σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοσή μας και φυσικά πρέπει να βελτιωθούμε σε πράγματα, όμως για την ώρα γυρνάμε σπίτι ικανοποιημένοι. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ, αρκετούς καλούς παίκτες και είναι δύσκολο για τον προπονητή με αυτήν την ομάδα να διαλέξει τους βασικούς 11» κατέληξε ο Άγγλος μέσος.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com