Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Δύσπιστος για Barcelona ο Fowler

Δύσπιστος για Barcelona ο Fowler

Για την πρόταση της Barcelona για τον Coutinho τοποθετήθηκε ο Robbie Fowler, σε άρθρο του στην Mirror. Σύμφωνα με την γνώμη του παλαιμάχου επιθετικού, η Barcelona τα κάνει όλα αυτά για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

«Είναι τοπ παίκτης χωρίς αμφιβολία. Τον θέλουν στην ομάδα τους. Όμως δεν νομίζω ότι πιστεύουν ότι θα τον πάρουν. Αν το πίστευαν, δεν θα έκαναν τόσο δημόσια την προσέγγιση τους στην Liverpool» αναφέρει ο Fowler.

«Έχουν πάρει μόνο τον Semedo και ήδη οι οπαδοί της έχουν αρχίσει να γκρινιάζουν, με τον ντόρο γύρω από τον Neymar και την PSG να παραφυλάει, οπότε είναι κυρίως για τους φανς» συμπληρώνει, ενώ αναφέρει το πόσο δημοφιλής έχει γίνει ο Coutinho στην Βραζιλία, συγκρίνοντας τον ακόμα και με την φήμη του Neymar, σε μία τολμηρή, αλλά όχι τόσο άκυρη σύγκριση.

Τέλος, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Coutinho δεν θα φύγει φέτος το καλοκαίρι. «Ο τρόπος με τον οποίο ο Klopp είναι τόσο απόλυτος στο ότι θα μείνει σίγουρα, μιλάει σε μένα. Δείχνει ότι το πιστεύει» ενώ είπε ότι ο Coutinho αναγνωρίζει πως η καθιέρωση του στην Βραζιλία οφείλεται στην παρουσία του στο Anfield. «Στην Barcelona θα είναι απλά ένας ακόμα παίκτης» είπε, ενώ πιστεύει πως θα ήταν καλύτερο και για τον ίδιο να μείνει άλλη μία χρονιά στο Anfield, πριν πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Αλλά μην περιμένετε να φύγει ο Coutinho – δεν θα πάει πουθενά» καταλήγει στο άρθρο του.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com