Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Σε καλό σημείο οι διαπραγματεύσεις με Can»

Klopp: «Σε καλό σημείο οι διαπραγματεύσεις με Can»

Την ίδια ώρα που αρκετά δημοσιεύματα στην Ιταλία μιλούν για επικείμενη συμφωνία Juventus με Can, ο Jurgen Klopp διαψεύδει εμμέσως τα εν λόγω δημοσιεύματα, μιλώντας στην ECHO.

Ο Γερμανός μίλησε για τις συζητήσεις μεταξύ της ομάδας και του Emre και κάνει σχέδια για την επόμενη χρονιά με τον Can, δείχνοντας αισιοδοξία για την έκβαση των διαπραγματεύσεων.

«Όπως μπορείτε να φανταστείτε, βρισκόμαστε σε συζητήσεις και όλοι νιώθουμε αυτοπεποίθηση αυτή την στιγμή. Αυτό σημαίνει πως δεν είναι και οι χειρότερες συζητήσεις, αλλά μέχρι να υπάρξει κάτι ή να πέσουν οι υπογραφές, δεν υπάρχει τίποτα να ειπωθεί»

»Ο Emre είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς. Δεν θέλουμε να πουλήσουμε ή να χάσουμε παίκτες που είναι στην πρώτη γραμμή ή κοντά σε αυτήν. Ο Emre είναι σίγουρα ένας από αυτούς. Θέλουμε να τον κρατήσουμε και οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο» δήλωσε ο Jurgen, ενώ ο Γερμανός μέσος επέστρεψε στις προπονήσεις αυτό το Σαββατοκύριακο, για να ενσωματωθεί στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Γερμανία για προετοιμασία, πριν τα φιλικά με Herta, Bayern και μία εκ των Atletico Madrid και Napoli.

«Είναι καλό που επέστρεψε. Θα ενσωματωθεί 100% στις προπονήσεις» πρόσθεσε ο Jurgen Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com