Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Henderson: «Νιώθω πιο δυνατός και σωματικά αλλά και ψυχικά»

Henderson: «Νιώθω πιο δυνατός και σωματικά αλλά και ψυχικά»

Ο Jordan Henderson χρησιμοποιεί την εμπειρία που είχε στους απογοητευτικούς τελευταίους μήνες της σεζόν, σαν έμπνευση για να γυρίσει ακόμα πιο δυνατός από τον τραυματισμό του.

Ο αρχηγός της Liverpool, είχε να παρουσιαστεί με την ομάδα, από τις 4 Φεβρουαρίου, λόγω του τραυματισμού του στο πόδι.Μπορεί να καθόταν στην κερκίδα αλλά οι Reds κατάφεραν να τερματίσουν στην τετράδα και να πάρουν ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Ευτυχώς ο Henderson, ξεπέρασε το πρόβλημα του και μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί και στα 3 φιλικά παιχνίδια της ομάδας.Στον προχθεσινό αγώνα με την Crystal Palace για το Asia trophy, ήταν εντυπωσιακός και έδειξε σημάδια, πως σιγά σιγά βρίσκει την φόρμα του.

«Οι περισσότεροι από τους τραυματισμούς που είχα στην καριέρα μου ήταν δύσκολοι καθώς δεν ήξερα σε πόσο χρονικό διάστημα θα μπορώ να γυρίσω στις προπονήσεις.Οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι σε προσωπικό επίπεδο.Πρέπει να μάθεις από τις εμπειρίες σου.Νιώθω πιο δυνατός και σωματικά αλλά και ψυχικά»

«Για όλους τους ποδοσφαιριστές, οι τραυματισμοί είναι το χειρότερο στο ποδόσφαιρο αλλά πρέπει να το αντιμετωπίζουμε και να γυρνάμε πιο δυνατοί»

Ο βραχυπρόθεσμος στόχος του Henderson είναι να ολοκληρώσει την προετοιμασία.Αυτό θα τον βοηθήσει να κάνει ένα καλό νέο ξεκίνημα με την ομάδα.

«Είτε είσαι νεαρός παίκτης, είτε έμπειρος παίκτης, είτε ένας παίκτης που μόλις ήρθε, κάθε σεζόν είναι σπουδαία για μας και ατομικά και σαν ομάδα.Αυτό δεν αλλάζει και είμαι έτοιμος»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com