Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Μάχη του Merseyside για Zirkzee!

Μάχη του Merseyside για Zirkzee!

Στο Liverpool φαίνεται πως βρίσκεται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ολλανδικού ποδοσφαίρου, ο 16χρονος επιθετικός της Feyenoord, Joshua Zirzkee! Θεωρούμενος ως ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, ο Zirkzee έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον τόσο της Liverpool και της Everton όσο και των Manchester United και Arsenal!

Όμως σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ο 16χρονος Ολλανδός δείχνει να καταλήγει προς μία από τις δύο ομάδες του Merseyside. O Zirkzee ταξίδεψε για το Liverpool και όχι για το Λονδίνο, προκειμένου να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του με κάποιον σύλλογο της Premier League και αυτόματα οι πιθανοί προορισμοί μειώνονται σε δύο: Στους Reds και τους Toffees.

O Zirkzee μετακινήθηκε πέρυσι στην ομάδα της Feyenoord από την ADO Den Haag και πέρα από το ενδιαφέρον των Αγγλικών συλλόγων έχει συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα και των δύο μεγάλων συλλόγων της Ολλανδίας της PSV Eindhoven και του Ajax. Ο ίδιος προτιμάει την μετακίνηση στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης και μένει να δούμε αν ο Ronald Koeman έχει χρησιμοποιήσει τις… διασυνδέσεις του στην ομάδα με την οποία έχει αγωνιστεί αλλά και έχει προπονήσει, ή αν ο Steven Gerrard θα έχει άλλο ένα «διαμαντάκι» να δουλέψει στην Ακαδημία από του χρόνου.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com