Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διπλή συμφωνία για Ojo!

Διπλή συμφωνία για Ojo!

Σε συμφωνία τόσο με τη Fullham όσο και με τη Middlesbrough για τον δανεισμό του Sheyi Ojo, έφτασε η Liverpool! Οι Reds τα βρήκανε σε όλα με τις δύο ομάδες της Championship, οι οποίες έκαναν προτάσεις που καλύπτουν τα όσα ζητάνε στο Liverpool για να παραχωρήσουν δανεικό τον ταλαντούχο Άγγλο, με το μόνο που μένει να είναι η προσωπική επιλογή του 20χρονου.

Ο Jurgen Klopp πιστεύει ότι η σταθερή συμμετοχή του Ojo ως βασικού σε μία ομάδα θα είναι ζωτικής σημασίας για την συνέχεια της καριέρας του στο Merseyside και από τη στιγμή που τόσο η Fullham όσο και η Middlesbrough δίνουν τις απαραίτητες εγγυήσεις για την αγωνιστική εκμετάλλευση του παίκτη, το «μπαλάκι» πάει σε αυτόν, μιας και θα κληθεί να διαλέξει τον προορισμό που ο ίδιος προτιμά.

Η Newcastle, η οποία ενδιαφέρεται και αυτή θερμά για τον Ojo, δεν έχει καταφέρει ακόμα να προσφέρει ένα αρκετά δελεαστικό πακέτο στους Reds για να πουν το «Ναι», με το πιο βασικό στοιχείο αυτών που ζητάνε στο Merseyside να είναι σίγουρα ο σταθερός και αρκετός χρόνος συμμετοχής του παίκτη στην ομάδα, κάτι που σε μία ομάδα της Premier League, δεν είναι και το πιο δεδομένο πράγμα στον κόσμο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com