Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ικανοποιημένος παρά την ισοπαλία ο Milner

Ικανοποιημένος παρά την ισοπαλία ο Milner

Ικανοποιημένος από το χθεσινό φιλικό με τη Wigan Athletic, παρά το γεγονός ότι αυτό έληξε με το ισόπαλο 1-1, δήλωσε ο James Milner. O Άγγλος αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να σκοράρει για να «ξεκλειδώσει» το αποτέλεσμα από την ισοπαλία, με την βαριά βροχόπτωση βέβαια να κάνει δύσκολο το έργο των δύο ομάδων.

«Άλλα 45 λεπτά στα πόδια μας και σε καταστάσεις αγώνα, το να συνηθίσεις τις κινήσεις, τα μοτίβα και τις αντιδράσεις και όλα αυτά είναι πράγματα που μόνο σε καταστάσεις αγώνα μπορείς να τα κάνεις» δήλωσε ο Milner. «Και αυτό είναι θετικό. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν περίεργος αλλά είναι το ίδιο και για τις δύο ομάδες. Δεν ήταν ιδανικός για παιχνίδι με πάσες αλλά ανταπεξήλθαμε και στο τέλος μένει ότι είμαστε στην προετοιμασία και το αποτέλεσμα δεν μετράει. Είναι πάντα καλά να κερδίζεις αλλά ήταν κυρίως μία καλή προπόνηση για εμάς.»

«Στο τέλος πιστεύω ότι όλη η προετοιμασία, μέχρι τα τελευταία ένα δύο παιχνίδια είναι για την φυσική κατάσταση. Να παίρνεις τα λεπτά σου, να βρίσκεις κινήσεις και να γίνεσαι πιο ακριβής» εξήγησε. «Αλλά πάντα αναπτύσσεις αυτήν την κατανόηση και τις κινήσεις που θες να βάλεις στο οπλοστάσιο σου μέσα στη σεζόν. Το πιο σημαντικό είναι η ακρίβεια αυτών, να την ξαναβρεις. Δεν ξεχνάς τι είχες κάνει την περασμένη σεζόν, αλλά πρέπει να το κάνεις ξανά με ακρίβεια και ροή και να δουλεύεις στους ίδιους ρυθμούς με τους υπόλοιπους.«

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com