Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Θα ήθελε Giroud o Saunders

Θα ήθελε Giroud o Saunders

Τη δική του γνώμη για μία τέλεια μετεγγραφή για τη Liverpool, εξέφρασε ο πρώην επιθετικός της ομάδας μας Dean Saunders. Ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Liverpool που σκόραρε 4 γκολ σε ένα ευρωπαικό παιχνίδι αποκάλυψε στο Talksport πως κατά τη γνώμη του ο Olivier Giroud της Arsenal θα ήταν η τέλεια κίνηση για τη Liverpool :

«Νομίζω ο Giroud θα μπορούσε να παίξει για τη Liverpool. H τριάδα της Liverpool μπροστά είναι παντού ωστόσο στα παιχνίδια με τις μικρότερες ομάδες που κλείνονται χρειάζονται κάποιον που θα παίζει μέσα στην περιοχή. Όταν κολλάς απέναντι σε ομάδες που παρκάρουν πούλμαν θα καταλήξεις να βγαίνεις στα πλάγια και να φέρνεις τη μπάλα μέσα στην περιοχή. Ο Milner το κάνει πολύ καλά αυτό αλλά χρειάζεται κάποιον όπως ο Giroud για να καταλήγουν σε αυτόν τέτοιες μπάλες. Είναι κορυφαίος παίκτης και θα ήταν κορυφαία προσθήκη για τη Liverpool» δήλωσε ο Saunders.

Εμείς μπορούμε να συμφωνήσουμε με την λογική του Saunders ωστόσο ο Jurgen Klopp αφενός δεν προτίθεται να αγοράσει επιθετικό αφετέρου δεν είναι και ο μεγαλύτερος οπαδός κορμιών επιθετικών όπως του Γάλλου επιθετικού της Arsenal.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com