Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Η ταχύτητα του Salah ήταν το κλειδί για να υπογράψει στην Liverpool»

«Η ταχύτητα του Salah ήταν το κλειδί για να υπογράψει στην Liverpool»

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Liverpool, ο Jurgen Klopp χαιρετίζει την μετεγγραφή του Mohamed Salah, ενώ αποκαλύπτει πως η ταχύτητα του Αιγύπτιου ήταν ο κύριος λόγος που η Liverpool κινήθηκε για εκείνον, σπάζοντας το ρεκόρ ακριβότερης μετεγγραφής του συλλόγου, το οποίο κατείχε ο… Andy Carroll.

«Ακόμα κι αν οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν τόσα πολλά για εκείνον, θα (πρέπει να)  έχουν δει μερικά βίντεο του και θα έχουν εντυπωσιαστεί. Προφανώς και έχουμε ανταλλάξει μερικές κουβέντες – είναι πολύ καλό παιδί. Ανυπομονεί να αγωνιστεί στην ομάδα»

Ο Αιγύπτιος, ο οποίος αναμένεται να ακολουθήσει την ομάδα στο Χονγκ Κονγκ για το Premier League Asia Trophy, θεωρείται ως ένας από του πιο γρήγορους παίκτες στον κόσμο, ενώ έχει και το σκοράρισμα, κάτι που αποδεικνύουν τα 19 γκολ του πέρυσι. Όμως τι έχει να πει ο Klopp για τον παίκτη και για το πως ταιριάζει στην ομάδα;

«Είναι φανταστικός παίκτης, με ταχύτητα. Είχαμε πει μετά το τέλος της χρονιάς, πως θα προσπαθήσουμε να φέρουμε κάποια στοιχεία που έλειπαν από μία ήδη καλή ομάδα. Ένα από αυτά είναι η ταχύτητα, οι καλοί «finisher», η δημιουργία ευκαιριών για γκολ. Και ο Salah τα έχει όλα αυτά. Είναι ένα παιδί σε πολύ καλή φυσική κατάσταση – μπορεί να τρέχει όσο γρήγορα θέλει και για όσο θέλει. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του» καταλήγει ο Γερμανός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com