Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι επιστροφές και ο απομονωμένος

Οι επιστροφές και ο απομονωμένος

O Ovie Ejaria και ο Ben Woodburn ήταν τα δύο νέα ονόματα στη χθεσινή δεύτερη ημέρα της καλοκαιρινής προετοιμασίας της Liverpool. Oι Reds συνέχισαν χθες την δουλειά με διπλή προπόνηση, μαζί με τους δύο «μικρούς», οι οποίοι είχαν άδεια λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Ο Ovie Ejaria βρισκόταν στην ομάδα U20 της Αγγλίας η οποία στέφθηκε Πρωταθλήτρια κόσμου στα γήπεδα της Νότιας Κορέας, ενώ ο Ben Woodburn ήταν στην αποστολή της Ουαλίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, όμως δεν αγωνίστηκε, καθώς αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την αποστολή νωρίτερα λόγω ενός τραυματισμού στην γάμπα.

Στα της προπόνησης, ο Sadio Mane συνέχισε να γυμνάζεται ατομικά, ευρισκόμενος στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του, όπως και ο Danny Ings, ο οποίος όμως δεν έχει ακόμα οριστικό σχεδιάγραμμα επιστροφής σε φουλ ρυθμούς. Από την άλλη, ο Mamadou Sakho βρίσκεται στο Melwood, όμως έκανε προπόνηση ξεχωριστά από την πρώτη ομάδα, κάτι που δείχνει ότι το γυαλί έχει ραγίσει στις σχέσεις του με τον Klopp οριστικά και αμετάκλητα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com