Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Για επικείμενη πρόταση της Liverpool στην Leipzig κάνουν λόγο στην πατρίδα του Keita

Για επικείμενη πρόταση της Liverpool στην Leipzig κάνουν λόγο στην πατρίδα του Keita

Μετά τα χθεσινά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συμφωνία της Liverpool με τον Naby Keita, σειρά έχουν δημοσιεύματα από την Γουινέα, πατρίδα του μέσου της Leipzig, τα οποία κάνουν λόγο για επικείμενη πρόταση της Liverpool στην Leipzig εντός των επόμενων ωρών, ενώ ο παίκτης, ο οποίος είναι εξαιρετικά θετικός στο να αγωνιστεί στην Liverpool, αναμένεται να έχει συνάντηση με τους διοικούντες της Leipzig αύριο.

Ο Amadou Makadji, δημοσιογράφος του FOOT224.com, ο οποίος ειδικεύεται στο ποδόσφαιρο της Γουινέας, έγραψε πως ο Klopp θέλει τον Keita στην Liverpool, όσο κι αν κοστίσει, ενώ πιστεύει πως η Liverpool θα κάνει την πρώτη της πρόταση απόψε κιόλας, αφού ο Klopp επικοινώνησε με τον παίκτη χθες, με τον παίκτη να έχει «ψηθεί».

Ο παίκτης θα συναντηθεί αύριο με την διοίκηση της Leipzig, όπου εκεί αναμένεται να προσπαθήσουν να τον πείσουν να μειώσει τις προσπάθειες του να φύγει για την Liverpool, σύμφωνα με τα λεγόμενα του συμπατριώτη δημοσιογράφου του Keita.

Παρά ταύτα, υπάρχει ακόμα η Leipzig, η οποία ζητάει 80 εκατομμύρια ευρώ. Όμως η άποψη του δημοσιογράφου ότι o Klopp τον θέλει στην ομάδα ανεξάρτητα από το κόστος, κάνει ενδιαφέρον το άρθρο. Σας έχουμε έκφραση επανειλημμένα την άποψή μας ότι θα είναι μία δύσκολη περίπτωση, όμως το γεγονός πως το εν λόγω δημοσίευμα προέρχεται από την χώρα του παίκτη μπορεί να σημαίνει πολλά. Κάπως έτσι ξεκίνησε και η φωτιά στην περίπτωση Salah, χωρίς να υποστηρίζουμε βέβαια πως αυτό θα είναι ένα μοτίβο που θα επαναλαμβάνεται συχνά. Αναμένουμε νεότερα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com